Starity

Rihanna divatot diktáló frizurái, avagy ennyit változott az évek alatt

2016. július 07. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő 2005-ben robbant a köztudatba, azóta pedig meghatározó személyiséggé vált mind a zene-, mind a divatiparban.

hirdetés

Cikkünkben összeszedtük Rihanna tizenegy éves pályafutásának legemlékezetesebb és rajongói által a legtöbbször leutánzott frizuráját, hogy megmutassuk, az énekesnő nemcsak a popipart rázta fel, hanem stílust is teremtett.

A természetes barna

Rihannát 2005-ben természetes barna tincsekkel ismertük meg, kislányos bája, vadóc természete és fülbemászó hangja pedig a hírnév tökéletes receptjének bizonyult.

A dögös fekete

Frizurája 2007-ben esett át az első nagy változáson, amikor a korábbi hosszú barna tincseket lecserélte, feketére festtette és asszimetrikusra vágatta őket.

A szende szőkésbarna

A következő nagy váltásra 2009-ben került sor, amikor még rövidebre vágatta fürtjeit és szőkésbarnára festtette át.

A tüzes vörös

2010-et írtunk, amikor RiRi ismét kísérletezni kezdett a hajával. Ekkor a vörös különböző árnyalatai mellett tette le a voksát, valamint jó néhány póthajra is beruházott, mivel hol rövidebb, hol hosszabb tincsekkel láthattuk.

Szőke ciklon

2012-ben a szőkét is kipróbálta, de úgy tűnik, hamar beletörődött, hogy a világos színeket nem neki találták ki, így visszafestette tincseit feketére.

A csinos ombre

A korral haladva 2013-ban bevállalta az év nagy slágerét, az ombrét: természetes hatású barna tincseibe hamvasszőke vegyült.

Borotvált vadmacska

Még ugyanebben az évben, 2013-ban történt, hogy bal oldalt leborotváltatta a fedőréteget, ezzel új divatot teremtve nemcsak a rajongók, hanem a sztárok körében is.

Ragyogó fekete

2014-ben rövid ideig sötétbarnára váltott, majd visszatért a már jól bevált feketéhez, és azóta többé-kevésbé ragaszkodik is a színhez. A fazonnal természetesen továbbra is élvezettel kísérletezik, így láthattuk rövid és hosszú, egyenes és hullámos, visszafogott és vad frizurával is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek