Starity

Folytatódik a Twin Peaks

2016. július 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Lynch eleinte vonakodott a mai napig rendkívül sikeres sorozat folytatásától, ám végül beadta a derekát.

hirdetés
Folytatódik a Twin Peaks

A kultikus sorozatot 1990-ben tűzte műsorára a televízió, és két évadot ért meg a történet. A Laura Palmer meggyilkolása köré épült sztori hihetetlenül sikeres lett, David Lynchnek is ez hozta meg az igazán nagy népszerűséget. A sorozat rendezője nemrég szerződést kötött a Showtime csatornával, amely megállapodás 18 új részre szól, ebből pedig már 9 epizód el is készült.

A régi színészgárdából a Dale Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan biztosan szerepel majd az új részekben, de láthatjuk a képernyőn Sheryl Lee-t, aki Laurát és annak unokanővérét, Maddy-t játszotta, illetve biztos Sherilyn Fenn (Audrey), Mädchen Amick (Shelly), Michael Horse (Sólyom) és Dana Ashbrook (Bobby) felbukkanása is. Sőt, egy-egy részben magát Lynchet is láthatják a rajongók, aki Cooper nagyothalló felettesét alakította az első két szériában.  

A sorozatról korábban is rebesgették, hogy folytatása készül, hiszen 1991-ben elég befejezetlenül ért véget a második évad, amelyben Cooper ügynököt megszállja a kisváros mellett lévő erdő gonosz szelleme, BOB, akinek karakterét az 1995-ben elhunyt Frank Silva keltette életre. A premiert eredetileg 2016-ra tervezték, ám mivel a rendező sokat gondolkodott, hogy egyáltalán leszerződjön-e egy újabb évadra, 2017-re tolták ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek