Starity

Így ünnepelték a függetlenség napját a sztárok

2016. július 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz július 4-én ünnepelték az Egyesült Államokban a függetlenség napját, mely alkalomból természetesen kedvenceink is szabadnapot vettek ki. Mutatjuk, hogyan buliztak!

hirdetés

Miley Cyrus

A Wrecking Ball énekesnője otthon, állatkái körében ünnepelte a függetlenség napját, mely alkalomból nemcsak saját magát lepte meg egy amerikai zászlós felsővel, hanem kutyusait is beöltöztette.

Taylor Swift

A Calvin Harrisszel való szakítása óta Tom Hiddlestonnal vigasztalódó szőkeség idén is megrendezte világraszóló függetlenség napi partiját, melyre olyan sztárok kaptak meghívást, mint Blake Lively, Ruby Rose, Cara Delevingne és Gigi Hadid – többek között.

Ashley Tisdale

A HSM sztárja egy hatalmas lakomával ünnepelte az amerikaiak függetlenségét a legközelebbi barátai és rokonai társaságában.

Nick Jonas

Az énekes bátyjával, Joe-val ünnepelt, és ahogy az ilyenkor szokás, természetesen a tüzijátékot is megnézték. Az énekes az Instagramon arra szólította fel követőit, hogy őrizzék a hagyományokat.

Hilary Duff

A jó időre való tekintettel Hilary egy hangulatos medencés bulival hűsítette le magát, amelyre a legközelebbi barátai is meghívást kaptak.

Pink

A vadóc énekesnő az ünnephez illő, amerikai zászlót mintázó egészséges desszertet szolgált fel szeretteinek.

 

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Jessica Alba

A színésznő családja körében, kerti grillezéssel töltötte az ünnepet, és természetesen a tűzijátékról sem maradt le, amit lányai is nagyon élveztek.

Justin Timberlake

A színész-énekes egy, a fiát, Silast megörökítő felvétellel kívánt kellemes ünnepeket szeretteinek és követőinek családja nevében.

Paris Hilton

A Hilton-szállodalánc örökösnője idén is egy fotósorozattal ünnepelt.

Kate Upton

A színésznői babérokra tört modell a klasszikus, beöltözős, kerti partis ünneplést választotta, amit összekötött imádott édesapja születésnapjával.

Katherine Heigl

A várandós szőkeség családjával töltötte a július 4-ét, és jó idő lévén lányaival kiült az udvarra napozni és lazítani.

Lea Michele

A Glee sztárja idén is medencés bulit rendezett, melynek keretein belül végre kinyújtóztathatta megfáradt tagjait és csobbanhatott egy nagyot.

Tyra Banks

A közelmúltban anyává vált modell – Paris Hilton után szabadon – egy jópofa fotósorozattal koronázta meg az állami ünnepet.

Salma Hayek

A mexikói szépség idén otthonától távol, Londonban ünnepelte a függetlenség napját, ám így sem volt oka szomorkodni, ugyanis barátnője, Heather Parry ezekkel az isteni, amerikai színekben pompázó macaronokkal lepte meg őt.

Jason Derülo

A népszerű slágergyáros is a víz hűsítő volta mellett tette le a voksát, így áthívta barátait és rendezett egy kerti partival egybekötött medencés mulatságot.

Meghan Trainor

Az énekesnő egy nem mindennapi pizsipartival ünnepelt, melynek keretein belül vicces kezeslábasokat öltöttek magukra barátaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek