Starity

Kim Kardashian újabb Photoshop-botrányba keveredett

2016. július 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte népszerű valóságshow-sztárt azzal vádolják, hogy nem a valódi alakját láthatjuk Fergie visszatérő dalának, a M.I.L.F.$-nek a kisfilmjében.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy tíz év után új dallal jelentkezett Fergie, szerzeményéhez pedig a leghíresebb sztármamik közreműködésével forgatott kisfilmet. A képkockákon Kim Kardashiant is felfedezhettük, aki megmutatta, hogy sikerült visszanyernie szülés előtti alakját, ám a rossz nyelvek rögtön azzal támadták, hogy valószerűtlenül vékony a dereka, így valószínűleg csak a képszerkesztőnek köszönheti azt.

Miért photoshoppoltak, @kimkardashian? Ez teljesen szükségtelen@kimkardashian @fergie ha ez nem Photoshop, akkor nem tudom, mi az; Totál ki lennék akadva a helyedben, ha ilyen BORZALMASAN photoshoppolnának – írták a rajongók a Twitteren.

A pletykák természetesen az érintett fülébe is eljutottak, aki a Snapchaten védte meg magát néhány, a forgatáson készült felvétel közzétételével, megmutatva: szó sem volt a képek manipulálásáról – valóban ilyen vékony a dereka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek