Starity

Lilu nemet mondott a ValóVilágra

2016. július 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub szőke szépsége a harmadik évad óta állandó műsorvezetője a valóságshow-nak, ám az ősszel induló folytatásban már nem vesz részt.

hirdetés
Lilu nemet mondott a ValóVilágra
Fotó: RTL Sajtóklub / Bársony Bence

Hazánkban eddig hét évadot élt meg a ValóVilág, mely idén felturbózva, a Big Brother licenszére alapozva tér vissza a képernyőre. A meghallgatások jelenleg is folynak, ugyanis az RTL fejesei a lehető legérdekesebb, legmegosztóbb és legviccesebb karaktereket szeretnék műsorukban tudni, így aki úgy érzi, helye van a reality-ben, még leadhatja jelentkezését.

Az új széria azonban nemcsak alapjaiban változik meg, ugyanis a Blikk úgy tudja, a sorozat műsorvezetője, Lilu elutasította az új évad műsorvezetői posztjára szóló szerződését, így átadva helyét egy másik – vélhetően szintén ismert – kollégájának. 

Lilu a Keresem a családom miatt annyit utazik, főleg külföldre, hogy nem tudna vezetni egy napi műsort, ezért döntött úgy, hogy nemet mond a felkérésre. A rokonokat felkutató műsor egyébként is nagyon a szívügye lett, nem szeretné, ha egy másik feladat annak a kárára menne

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy informátor.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Lilu távozásával ki lesz Istenes Bence műsorvezető társa a folytatásban, de állítólag olyan sztárok neve merült fel eddig az esélyesek között, mint Szabó Zsófi, Nádai Anikó és Csobot Adél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek