Starity

Szexuális zaklatással gyanúsítják a Top Gear sztárját

2016. július 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komoly vádakkal kell szembenéznie a Top Gear 50 éves műsorvezetőjének, mivel egy kolléganője szexuális zaklatás miatt feljelentette.

hirdetés
Szexuális zaklatással gyanúsítják a Top Gear sztárját
Fotó: BBC

Igencsak rájár a rúd Chris Evansre mostanában, hiszen azok után, hogy nem sikerült beváltania a BBC csatorna vele szemben támasztott elképzeléseit, még botrányba is keveredett. A brit műsorvezetőről ugyanis azt állítja egy korábbi kolléganője, hogy szexuálisan zaklatta a 90-es években. Állítása szerint azonban nem ő volt az egyetlen, akinél Evans bepróbálkozott.

A vádnak lehet is alapja, mivel nem ez az első alkalom, hogy erőszakos természete miatt kell nyomozást indítania a rendőrségnek. Két hónappal ezelőtt például szintén egy hölgy szólalt fel a műsorvezető ellen, mondván, hogy Chris akarata ellenére fogta meg a melleit, nem is beszélve arról, hogy állítólag két éven át kukkolta őt.

A műsorvezető egyelőre nem reagált az ellene felhozott vádakra, mindenesetre igen beszédes az egy nappal a kiszivárgásukat követő nyilatkozata, miszerint búcsút int a Top Gear stábjának. Távozásáról a Twitteren értesítette követőit, mondván, hogy igyekezett a legjobbat nyújtani, de a továbbiakban rádiós karrierjére és a jótékonykodásra szeretne fókuszálni a Children In Need című műsor élén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek