Starity

Valentino Rossi exével jár Fernando Alonso

2016. július 07. 07:07   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonsót és Linda Morsellit, Valentino Rossi exét a spanyol ¡HOLA! magazinnak sikerült lencsevégre kapnia romantikus olaszországi pihenésük során.

hirdetés
Valentino Rossi exével jár Fernando Alonso
Fotó: Instagram

Egy évvel ezelőtt szintén a spanyol ¡HOLA! magazin számolt be Fernando Alonso és akkori kedvese nyaralásáról, melyen Lara és Fernando ujjára is gyűrű került. A média ezt követően joggal gondolta, hogy küszöbön áll az esküvő, aztán idén márciusban a rajongók nagy megdöbbenésére szakítottak. Az okokról nem nyilatkozott sem a műsorvezetőnő, sem Alonso. 

A spanyolt később összehozták Viki Odintcova orosz modellel, arra alapozták mindezt, hogy Alonso követője lett Vikinek az Instagramon. Ezután jött az újabb pletyka, miszerint az olasz motorversenyző, Valentino Rossi exkedvesének, Linda Morsellinek csapja a szelet. 

Május végén a modell, Fernando Alonso vendégeként részt vett a Forma–1-es Monacói Nagydíjon, amiről Instagram-oldalán fotót is közölt. 

Fotó: Instagram / Linda Morselli

A pár nyaralásáról készült felvételeket ide kattintva tekintheted meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek