Starity

Emlékszel még Austin Amesre a Los Angeles-i tündérmeséből? Nem hiszed el, ki pályázott a szerepére!

2016. július 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét évvel ezelőtt került bemutatásra a Hilary Duff főszereplésével készült film, de csak nemrég hullott le a lepel arról, hogy a Harry Potter-filmek egyik sztárja is pályázott a végül Chad Michael Murray által alakított Austin Ames szerepére.

hirdetés

Nehéz lenne elképzelnünk a focirajongó, Princeton-lázban égő tizenévest Chad Michael Murray nélkül, aki a 2000-es évek elején szinte minden lánynak a kedvence volt. A színész ugyan már a forgatások idején is jócskán elmúlt 20 éves, de kétségtelen tény, hogy remekül hozta a karaktertől elvártakat, és elképzelni sem tudtunk volna alkalmasabbat helyette – nem is beszélve arról, hogy ő volt filmbeli kolléganője, Hilary Duff egyik első nagy szerelme.

A Teen Vogue nemrég nyilvánosságra hozta, hogy nemcsak Chad pályázott Austin szerepére, hanem egy másik ismert arc, Rupert Grint is szívesen életre keltette volna a szeretett karaktert. A brit színész anem sokkal a meghallgatások előtt fejezte be a Harry Potter és a titkok kamrája című film forgatását, és ugyan már készült a következő adaptációra, szívesen bevállalta volna a tinifilmet.

A film készítői végül Chad mellett tették le a voksukat, választásuk pedig kifizetődőnek bizonyult: a főszereplők hat díjat nyertek a produkciónak (köztük Chadet megválasztották a legjobb férfi főszereplőnek), valamint több mint megháromszorozta a készítők filmbe fektetett vagyonát. Összesen körülbelül 70,1 millió dollárt (kb. 19 milliárd 425 millió forint) kaszáltak a 95 perces romantikus vígjátékkal.

via Hello Giggles

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek