Starity

3 egyszerű tipp, amivel olyan ragyogó lehet a bőröd, mint Khloe Kardashiané

2016. július 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nők milliói csodálják és irigylik a 32 éves Khloe-t üde frissességű bőréért, ami nem is csoda, hiszen valóban ragyogó. Saját bevallása szerint a természetes alapanyagokra és az egészséges táplálkozásra esküszik – többek között ezeknek is köszönheti szépségét.

hirdetés

Míg húga, Kylie Jenner dollárezreket költ szépségápolásra, addig Khloe Kardashian a megfontolt a családban. Természetesen ő is igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minél hosszabb ideig megőrizze bőre fiatalságát, ehhez azonban úgy véli, nincs szükség se szépségápolási beavatkozásokra, se drága kencékre, ugyanis a fiatalság megtartásának legfontosabb kellékei szinte semmibe nem kerülnek. Lássuk, mit tanácsol Khloe az örök fiatalságra vágyó hölgyeknek!

Hidratálj!

Fogyassz sok vizet – javasolja Khloe. A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel (minimum két és fél – három liter) nagyon fontos, ugyanis a víz segít a bőrünk hidratálásában, ezáltal nem lesz száraz, papírszerű a tapintása. (Ehhez pedig hozzájön az is, hogy minél többet iszunk, annál kevésbé leszünk éhesek, így a súlycsökkentésben is a segítségére lehet a diétázóknak.)

Nyilvánvalóan a víz a legegészségesebb folyadék, de természetesen egy idő után unalmassá válhat. Ilyenkor feldobhatjuk egy kis mentával, uborkával és citrommal, de a cukrot igyekezzünk elkerülni. Khloe egyik nagy kedvence az AVOIN gyümölcsös sportitala, ami amellett, hogy egészséges és finom, alacsony kalóritartalmának köszönhetően segít alakjának megtartásában is.

Khloe él hal az AVOIN finomságáért I A termék a képre kattintva megvásárolható.

Mindig használj napfényvédő krémet!

Mindig használok napfényvédő krémet, különösen ügyelve a kezeimre, mert folamatosan ki vannak téve a nap sugarainak, így itt látszanak meg először az öregedés jelei. Mindig tartok egy extra tubus krémet az autóm kesztyűtartójában arra az esetre, ha a másikat otthon felejteném

– magyarázza Khloe, aki a Lancôme 50 faktoros, gyorsan beszívódó termékére esküszik.

Khloe a Lancôme termékével védekezik a nap káros sugarai ellen I A termék a képre kattintva megvásárolható.

Rendszeresen ápold az arcod!

A 32 éves reality-sztár nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire fontos bőrünk a nap káros sugarai ellen való védelme és tisztán tartása, így természetesen a nap végén – megszabadulva az egész nap viselt sminktől – vitaminokban gazdag olajokkal ápolja arcbőrét.

Mivel a természetes anyagokat részesíti előnyben, így esténként a Bio-Oil bőrnyugtató termékével készíti fel arcát az éjszakára, emellett pedig az Aquaphor segítségével tünteti el a szeme alatti karikákat. 

Azért szeretem ezeket a termékeket, mert amellett, hogy hihetetlenül olcsóak, minden drogériában megtalálhatom őket

– magyarázza a fenti kozmetikumok melletti hűségének okát Khloe.

Arcát a Bio-Oil segítségével hidratálja I A termék a képre kattintva megvásárolható.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek