Starity

Jövő héten kerül az üzletek polcaira Olivia Holt bemutatkozó EP-je

2016. július 07. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney 18 éves üdvöskéje, Olivia Holt egy középlemez keretein belül mutatkozik be.

hirdetés

2014-ben szerződött le a Hollywood Records nevezetű vállalathoz Olivia Holt, hogy belefoghasson bemutatkozó hanganyagának elkészítésébe. A régóta várt kiadvány július 15-én jelenik majd meg a lemezboltok kínálatában.

A lemez borítója

A korábban már Carry On című dalával sikereket arató színész-énekesnő összesen öt új felvételt helyezett várva várt lemezére, melyek között az említett szerzemény nem kapott helyet. A közelmúltban megjelent Phoenix című dal kislemez és videoklip formájában is megjelent, akárcsak a Jordan Fisher közreműködésével készített Thin Air című még be nem mutatott szerzemény is. Harmadikként az In The Dark című sokat sejtető címmel rendelkező dalban mutatja meg énektudását Olivia, amelyet a What You Love és a History fog követni a korongon.

Az énekesnő közben nagylemezén is dolgozik, amelyen talán a Carry On is képviseltetheti majd magát. A stúdióalbum megjelenési időpontja még ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek