Starity

Mila Kunis megmutatta festetlenül is gyönyörű arcát

2016. július 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátság extrákkal című film 32 éves sztárja az amerikai Glamour magazinnak állt modellt smink nélkül.

hirdetés

Fotó: Glamour / Steven Pan

Mila Kunisnak igazán nincs miért szégyenkeznie, hiszen festetlen arccal is valósággal ragyog a Glamour magazin legfrissebb címlapján. A második gyermekével várandós színésznő számára nem volt kérdés, hogy megmutatja-e valódi arcát, és bevallotta, hogy bizony ő is ugyanolyan, mint mi valamennyien, így ha csak teheti, hagyja lélegezni a bőrét és mellőzi a sminket.

Nem igazán festem magam, és a hajamat sem mosom meg minden nap. Ez nem én lennék, ugyanakkor nagyra becsülöm azokat a nőket, akik képesek 30-40 perccel korábban felkelni, hogy kisminkeljék magukat. Szép dolog, de én nem ilyen vagyok

– nyilatkozta a színésznő a lapnak, és hozzátette, hogy kolléganői többségétől eltérően a Photoshopot is utálja, mert meglátása szerint a szerkesztők a legtöbbször átesnek a ló túloldalára, és nem a valós képet festik a hírességekről.

Egyenesen utálom a Photoshopot. Egyszer részt vettem egy cég fotózásán, ahol annyit manipuláltak a képemen, hogy nem ismertem fel önmagam. Azt gondoltam, hogy Jézusom, ez nem is én vagyok. Mi értelme ennek? Ha akarod a nevem, akkor ne azt a verziómat akard, ami nem én vagyok.

Fotó: Glamour / Steven Pan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek