Starity

Ezek voltak Beyoncé eddigi legjobb fellépőruhái

2016. július 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő az elmúlt évek során rengeteget turnézott, így számtalan fellépőruhát láthatunk rajta. Cikkben összegyűjtöttük az általa viselt legjobb kreációkat.

hirdetés

1. Dangerously In Love turné (2003)

Beyoncé 2003. november 3-án a manchesteri M.E.N. Arénában lépett fel ebben a csodás fehér flitteres szettben, ami az egyik legjobb outfitje volt a turné során, melyen Jay-Z is vele tartott.

2. World Music Awards (2005)

2005-ben az évtizedre oly jellemzően csillogó ezüstbe bújtatta idomait a WMA keretein belül adott fellépésén, melyben garantáltan nemcsak férfi rajongóit nyűgözte le.

3. I AM... turné (2009)

A Los Angeles-i Staples Centerben 2009. július 13-án adott fellépése sem csak a hangja és energikus előadásmódja miatt volt emlékezetes...

4. Super Bowl (2013)

A 2013. február 3-án megrendezésre került 47. Super Bowlon is mesésen festett: ebben a csipkével díszített fekete bőrruhában olyan volt, akár egy domina.

5. Budweiser Made In America Festival (2013)

Queen B 2013 augusztusában állt színpadra ebben a különleges, csipkéből készült, gyöngyökkel díszített kreációban, mely remekül kiemelte szőke haját.

6. The Mrs. Carter Show (2014)

Két évvel ezelőtti világturnéja keretein belül Londonban lépett fel a lent látható rafinált díszítésű, színes dresszben, amivel napbarnított bőrére emelte a hangsúlyt.

7. MTV Video Music Awards (2014)

Az MTV csatorna díjátadó ünnepségére szintén egy színes, különleges darabot választott, ami olyan volt, mintha apró mozaikokból állna, így alig tudtuk levenni róla a szemünket.

8. Budweiser Made In America (2015)

A Budweiser tavalyi rendezvényén is egy különleges dresszt viselt, melyhez egy cseresznyeszínű csizmát választott és ahhoz színben passzoló rúzst.

9. Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute Show (2015)

Szerintünk ez a fekete-arany összeállítás is magáért beszél, melyet 2015 februárjában viselt a fent említett rendezvényen...

10. Super Bowl (2016)

Az idei sportrendezvényen is pazarul mutatott military stílusú fellépőruhájában, és az ahhoz passzoló bokacsizmában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek