Starity

Nina Agdalnak csapja a szelet Leonardo DiCaprio

2016. július 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és a színész barátai megerősítették: hetek óta tart a bimbózó románc.

hirdetés
Nina Agdalnak csapja a szelet Leonardo DiCaprio
Fotó: Metro Illustration

Úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas Leonardo DiCapriónak a szőke modell bombázók az esetei, ugyanis Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn és Kelly Rohrbach után egy hasonló kvalitású szépség, Nina Agdal mellett talált rá a boldogságra.

A színész még csak néhány hete udvarol a 24 éves modellnek, de már túl vannak az első közös vakációkon is: múlt hónapban több napot töltöttek kettesben Montaukban, valamint elutaztak egy, a Bahamákon található privát tulajdonban lévő szigetre is. Mindkét fél barátai megerősítették az Us Weeklynek, hogy a színész és a modell valóban egy párt alkotnak, ugyanakkor nem kétséges, hogy igyekszenek alacsonyan repülni, amíg bebizonyosodik, hogy valóban összeillenek-e.

Majd akkor jön el az ideje [a házasságnak], amikor eljön. Az igazság az, hogy nem jósolható meg előre, mikor. Nem tervezheted el. Megtörténik, amikor meg kell történnie

– nyilatkozta Leo januárban a megállapodással kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek