Starity

Kifigurázták a sztárok Kanye West botrányos videoklipjét

2016. július 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel a rapper Famous című dalához forgatott botrányos videójának megjelenése után a sztárvilág krémje döntött a kifigurázása mellett.

hirdetés

Biztosan emlékeztek még Kanye West Rihannával közös dalának kisfilmjére, melyben a két előadó mellett olyan világsztárok tűntek fel, mint Kim Kardashian, Taylor Swift, Amber Rose, Caitlyn Jenner és Chris Brown, nem is beszélve az Egyesült Államok korábbi elnökéről, George Bush-ról és a szintén politikai pályára lépett extévés Donald Trumpról.

A videó hatalmas port kavart, hiszen a fent említett hírességeket anyaszült meztelenül láthattuk egy hatalmas ágyban kéjelegni, bár kevéssé valószínű, hogy valóban ők, és nem sztárhasonmásaik tűntek fel a képkockákon.

A BBC Radio 1 csatorna nemrég úgy döntött, hogy ideje helyére tenni a rappert, hogy bizony nem engedhet meg mindent magának, és egy hasonló kisfilmet forgatott a legnagyobb sztárok (Justin Bieber, Cheryl Cole, Meghan Trainor, Craig David, Carly Rae Jepsen, Nick Jonas, Troye Sivan, a 5 Seconds of Summer, valamint Ant és Dec) közreműködésével. A két és félperces videóban szintén egy ágyban láthatjuk kedvenceiket – ezúttal felöltözve –, ahogy dalszövegeikből idézve hozzák zavarba egymást és a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

video vicces Paródia
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek