Starity

A házasságig tartózkodott a szextől Ciara és Russell Wilson

2016. július 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár július 6-án, az angliai Cheshire-megyében található Peckforton-kastélyban mondta ki a boldogító igent.

hirdetés

Több mint egy év együttjárás és négy hónapnyi jegyesség után állt oltár elé Ciara és Russell Wilson. A világon szinte mindenki a világraszóló lakodalomról beszélt az elmúlt két napban, mégis volt egy másik jelentős momentuma is kettejük kapcsolatának amellett, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket: végre átadhatták magukat a testi szerelemnek.

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

A pár már a kapcsolat elején absztinenciát fogadott, melynek értelmében addig nem bújhattak ágyba egymással, amíg össze nem házasodnak. Fogadalmukról nyíltan beszéltek a nyilvánosság előtt is, Ciara pedig úgy fogalmazott, hogy távolról sem olyan nehéz az önmegtartóztatás, ahogy azt sokan hiszik.

Egyáltalán nem olyan nehéz. Russell egy nagyszerű, magabiztos férfi. Mellette olyan nő vagyok, aki tudja, mit akar, ő pedig egy olyan férfi, aki szintén tudja, mit akar. Ez egy mókás, új fejezet az életemben... Mindenféléről tudunk beszélgetni, és úgy gondolom, ez olyasmi, amire nemcsak egy kapcsolatban van szüksége az embernek, hanem úgy általában, és ez az, ami olyan széppé teszi a mi kapcsolatunkat

– nyilatkozta akkoriban az énekesnő, aki nem titkoltan alig várta, hogy végre sor kerüljön a légyottra, melyről tegnap a Snapchaten is beszámolt.

Szóval, bébi, ugye tudod, mit csinálunk ma este?

– kérdezte szerelmétől Ciara, melyre a férfi így felelt:

Amit tegnap este is. Mert azt még számtalan alkalommal akarom csinálni.

Ciara és Russell egyébként a férfi szigorú vallása miatt tartózkodott a szextől, amit az énekesnő tiszteletben is tartott. Russell szerint Ciara az a nő, akit neki szánt az ég, így érdemes volt várni rá.

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek