Starity

Twin Peaks: közzétették a főszereplők listáját

2016. július 11. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a sorozat hivatalos weboldalán felfedték a huszonöt év után újrainduló sorozat szereplőinek nevét.

hirdetés
Twin Peaks: közzétették a főszereplők listáját
Fotó: welcometotwinpeaks.com

Mint arról korábban beszámoltunk, a mai napig töretlen sikereknek örvendő Twin Peaks hamarosan folytatódik. A legfrissebb hírek szerint a sorozat harmadik évada már a szerkesztési fázisban van, azaz mind a 18 epizódot – amelyre a korábbi évadokban megismert David Lynch is leszerződött – leforgatták. Nemrégiben a teljes színészgárda neve megjelent a Welcome To Twin Peaks oldalon, amelyet mi is megmutatunk:

Fotó: Welcome To Twin Peaks (screenshot)

A csillaggal jelölt színészek már az első két évadban is szerepeltek. A harmadik évadban nem mindennapi nevekkel is találkozhatunk; itt látható például az olasz díva, Monica Bellucci, Naomi Watts, a magyar felmenőkkel is rendelkező Jessica Szohr, Amanda Seyfried vagy Ashley Judd.

A premier várhatóan 2017-re csúszik a rendező, David Lynch hosszas hezitálása miatt, mivel eleinte vonakodott attól, hogy felélessze kultikus sorozatát. Természetesen ezúttal is Mark Frost társaságában végezte az írói és rendezői feladatokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek