Starity

Niall Horan szerelmes! 5 tény, amit az új barátnőjéről tudni lehet

2016. július 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú idő óta először hozták szóba egy lánnyal a One Direction ír származású énekesét.

hirdetés
Niall Horan szerelmes! 5 tény, amit az új barátnőjéről tudni lehet

Nemrég még azt pletykálták a tengerentúlon, hogy Niall Horan Selena Gomeznek csapja a szelet, ám úgy tűnik, az énekes már túl is tette magát a néhány emlékezetes találkán a Hands To Myself énekesnőjével, ugyanis a Summer Time Festivalon már egy másik lány társaságában kapták lencsevégre. Niall és a Celine Helene Vandycke névre keresztelt lány a Mumford and Sons fellépését élvezte, amikor a szemfüles lesifotósok lencsevégre kapták őket csókolózás és ölelkezés közben.

A képek megtekintéséért kattints ide!

Érdekesség, hogy Celine a Directionerek többségének váltotta valóra álmát Niallhoz fűződő kapcsolatával, ugyanis civil lévén nem hírességek által ismerte meg az énekest – ugyanolyan hétköznapi ember, mint mi valamennyien. A lányt twitteres berkekben máris a következő Kate Middletonként emlegetik, míg mások arra próbálták felhívni a szőke szépség figyelmét, hogy ideje, ha felkészül a Directionerek támadó hozzáállására.

Az E! Online nemrég összeszedte azt az öt kevéssé ismert tényt a lányról, amit sikerült kideríteni róla, így megtudhattuk, hogy egy két lábbal a földön járó, okos és világlátott fiatalt köszönthetünk a személyében, aki valószínűleg nem csak megnyerő külsejével vette le Niallt a lábáról.

Lássuk, mit tudhatunk róla!

1. Visszafogott életet él és nem teregeti ki a szennyest a közösségi oldalain. Celine minden közösségi oldala privátra van állítva, ezáltal az általa közzétett tartalmakat csak a hozzá legközelebb állók tekinthetik meg. Személyével kapcsolatban annyit tudunk, hogy április 25-én volt a születésnapja (csillagjegye: Bika) és Belgiumban nőtt fel.

2. Meglehetősen okos. Celine az exeteri egyetemen diplomázott, ahol európai törvényhozásra szakosodott, jelenleg pedig a Université de Rennes-ben folytatja tanulmányait, ahol szintén jogot tanul.

3. Szereti a zenét, bár azt nem tudhatjuk, mennyire rajong Niall és a One Direction muzsikájáért, az azonban biztos, hogy nagy rajongója Lukas Grahamnek, a Flume-nek és a Destiny's Childnak.

4. A tánc az élete. Nem hiába csodás az alakja, ugyanis a tánc az egyik legkedveltebb elfoglaltsága, amit nem kizárólag hobbiszinten űz, hanem tanította is egy portugál kisvárosi (Quarteira) intézményben, a Stage School Algarve-ben.

5. Több nyelven beszél. Ismét tanultságát bizonyítja, hogy három nyelven (angolul, franciául és hollandul) beszél folyékonyan, így Niall bármikor magával viheti, ez a lány a jég hátán is megél!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek