Starity

Falatnyi bikiniben vonaglik új rövidfilmjében Britney Spears

2016. július 13. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears mindig is megosztó személyiség volt, ugyanakkor a mai napig nagyon sokan rajonganak érte. Az énekesnő jelenleg is új stúdiólemezén dolgozik, melynek első kisfilmje várhatóan a Private Show-hoz készül.

hirdetés

Az 1999-ben megjelent …Baby One More Time című dalával világhírűvé vált pophercegnő karrierje során számtalan változáson esett már át, de talán még sosem volt olyan remek formában, mint most. Britney várhatóan még idén piacra dobja egyelőre el nem nevezett új korongját, melyen minden valószínűség szerint elhelyezésre kerül egy Private Show címre keresztelt szám is – legalábbis erre következtetünk az általa közzétett rövidfilm alapján.

 

Stay tuned... #PrivateShow #TakeABow @britneyspearsfragrances

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Érdekesség, hogy legújabb parfümje is ezt a fantázianevet viseli, amit múlt pénteken a Kohl's áruházlánc gondozásában dobott piacra.

 

The wait is over! Private Show Britney Spears 1oz is now available in the US exclusively on Kohls.com #PrivateShow @britneyspears #TakeABow

Britney Spears Fragrances (@britneyspearsfragrances) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek