Starity

Visszatért a Snuper

2016. július 13. 07:07   |   Szerző: Cassie3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói nagy örömére a hattagú dél-koreai fiúcsapat július 12-én a visszatért egy kislemezzel és egy nyárias hangulatú videoklippel.

hirdetés
Visszatért a Snuper
Fotó: WIDMAY Entertainment

A Snuper 2015 novemberében debütált a Shall We Dance-szel, idén márciusban pedig a Platonic Love című dalukkal lopták be magukat az általuk képviselt stílus rajongóinak szívébe. A csapatot támogató cég nemrég bejelentette a fiúk visszatérését, melynek visszaszámlálásáig egy térképet volt szerencsénk tanulmányozni. Ezen egy útvonal volt megjelölve, ami a Snuper-szigetre vezetett, és minden nap egyre közelebb és közelebb jutva, lassan elérhettünk a célhoz. 

Magyar idő szerint július 11-én délután 5 órakor véget ért a várakozás: a fiúk egy videoklippel és az új kislemez megjelenésével örvendeztették meg a rajongókat. Az album a Compass címet kapta, melyen három dal (You=Heaven, Compass, Carry, valamint a You=Heaven instrumental verziója) került elhelyezésre.

A nyárias hangulatú videoklip a You=Heaven című dalhoz készült, ami a tőlük már megszokott módon egyszerre vidám és dallamos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek