Starity

Selena Gomez mindenkit lekörözött

2016. július 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves barna hajú szépség ismét rekordot döntött az Instagramon, és maga mögé utasított mindenkit.

hirdetés

Nem egészen három hete írtunk arról, hogy Selena Gomez vette át a vezetést az Instagramon, ugyanis neki van a legtöbb követője a népszerű képmegosztón.

A 24. születésnapját jövő héten ünneplő szépség által közzétett tartalmakra nem kevesebb mint 89,2 millió követő kíváncsi nap mint nap, így aligha meglepő, hogy velük a háta mögött SelGo leelőzte a korábbi csúcstartó Justin Biebert. Az énekes 3,7 millió szívecskét zsebelt be egyetlen képpel, amivel rekordot állított fel – a sors fintora, hogy ez a felvétel róla és Selenáról készült kapcsolatuk jobb napjaiban –, de immár ez is a múlté, ugyanis az énekesnő megdöntötte rekordját.

Selena két héttel ezelőtt közzétett fotóját – melyen a Coca-Colát reklámozza – több mint 4 millióan jelölték kedvencüknek, és ha előérztünk nem csal, ez még csak a kezdet.

Mindezeket megelőzően Kendall Jenner tavalyi felvételével volt hangos a világsajtó, melyen apró szívecskéket alakított fürtjeiből. A kép hosszú ideig volt első a legtöbbet lájkolt fotók listáján a maga 3,6 millió kedvelésével, aminek köszönhetően több ízben is címlapra került a valóságshow-sztárból modellé avanzsált tinézser. 

Az Instagram királynője azonban immár hivatalosan is Selena, akinek mindössze két hét kellett ahhoz, hogy megdöntse a korábbi rekodokat és újakat állítson fel. Amikor pedig éppen nem a közösségi oldalakon posztol, akkor a tavaly októberben megejelent második szólólemezét, a Revivalt népszerűsíti. Az énekesnő jelenleg rövid pihenőt tart világkörüli fellépéssorozatában, legközelebb tíz nap múlva, Indonéziában áll színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek