Starity

Elgondolkodtató videoklippel jelentkezett Shawn Mendes

2016. július 13. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este érkezett meg a várva várt klip az énekes Treat You Better című szerzeményéhez. Témája a párkapcsolati erőszak.

hirdetés

A fiatal énekes már napok óta kisebb kliprészletekkel csigázta fel rajongóit, melyekből már kiderült néhány pikáns részlet; Shawn félmeztelenül is látható a kisfilmben. Ám ezek a néhány képkockányi anyagok nem is sejtették, hogy ezúttal egy igen komoly videoklippel rukkolt elő a kanadai csillag.

A Treat You Betterhez készült videó egy párkapcsolatot mutat be, ám korántsem egy harmonikus, egészséges és szeretetteljes viszonyról van szó – a fiú folyamatosan bántja barátnőjét, megcsalja és olykor veszélybe is sodorja az életét. A dal szövege is arról szól, hogy a sztár egy lányt próbál meggyőzni arról, hogy sokkal jobban bánna vele, mint jelenlegi párja, ám ezt a kisfilm egy teljesen más látószögbe helyezi a női erőszak témájával.

Bár a videó alatt Mendes és a lány nem láthatóak egy jelenetben, mozgásuk azonban összehangolt, gyakran tükrözi egymást. Az előadó szerelmét Devon Aoki modell féltestvére, Ellie Stuart Hunter játssza a klipben. A drámai videó méltó befejezéseként záró képsoraiban a National Domestic Violence Hotline [magyarul: Nemzetközi Családon Belüli Erőszak „Forróvonal”] elérhetősége jelenik meg, tehát a kanadai tehetség is arra biztatja rajongóit, ha családon belüli vagy párkapcsolati erőszaknak vannak kitéve, ne féljenek külsős segítséget kérni.

A Treat You Better a tinik kedvencének Illuminate elnezevésű, legújabb korongján kapott helyet, mely – mint nemrégiben kiderült – szeptember 23-án kerül a boltok polcaira és megvásárolható lesz az iTunes-on is.

Amennyiben családon belüli erőszakot tapasztalsz a környezetedben vagy te magad esel áldozatául, hívd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat éjjel-nappal elérhető segélyvonalát (06/80-20-55-20), vagy fordulj a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesülethez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek