Starity

Lesd el edzéstrükkjeit, és légy olyan fitt, mint Shakira!

2016. július 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira jövőre ünnepli 40. születésnapját, de a mai napig olyan csinos, mint a húszas éveiben. Megmutatjuk, hogyan lehetsz te is olyan fitt és csinos, mint ő.

hirdetés

Természetesen azt Shakira is tudja, hogy az edzés mellett elengedhetetlen a helyes táplálkozás, így étkezései alkalmával igyekszik kerülni a cukrot és a szénhidrátot, ellenben rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és magvakat fogaszt, valamint nem feledkezik meg a folyamatos folyadék utánpótlásról – pláne ebben a rekkenő hőségben. 

Instagram-oldalát böngészve összeszedtük azokat a mozgásformákat, amiket szívesen végez, ezáltal fitten tartva magát. Shaki igyekszik a kellemeset összekötni a hasznossal, így csupa olyan mozgásforma mellett teszi le a voksát, amit munka mellett is könnyűszerrel beiktathat a napirendjébe és akár csoportosan is végezet. Lássuk, melyek ezek!

Tánc

A 39 éves énekesnő szívesen és sokat is táncol, ami elengedhetetlen számára, hiszen ilyenkor nemcsak kikapcsolódik, hanem fellépéseire, klipforgatásaira is így készül, hiszen a tánc a produkciói elengedhetetlen kelléke.

Görkorcsolya

A kolumbiai szőkeség a Loca című szerzeményéhez készült kisfilmjében is megmutatta, milyen ügyes ebben az egyszerű sportban, és Instagram-oldala is arról tanúskodik, hogy a kényelmes topánokat szívesen cseréli „kerekes cipőkre”.

 

Shakira (@shakira) által közzétett fénykép,

Jégkorcsolya

Ha pedig a korcsolyázásnál tartunk, Shaki szívesen piruettezik a jégen is, ami aligha meglepő, hiszen aki egyszer már megtanult görkorizni, annak nem nehéz a jégen is bizonyítani tudását.

 

Shakira (@shakira) által közzétett fénykép,

Flyboard

Hivatalos magyar szó egyelőre még nem született e különleges, vízben végezhető mozgásformára, melynek során egy vízsugárhajtású deszkán állva akár több méter magasan végezhetünk olyasmi trükköket, amit a wakeboarddal tennénk.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Foci

Gerard Piqué feleségeként nem csoda, ha Shakira is szívesen rúgja a bőrt, amit – ahogy az alábbi videóban egy bemutató erejéig láthatunk – akár magassarkúban is bevállal. Ha csak teheted, azért jobb, ha edzőcipőre cseréled a tűsarkakat, és indulhat is a baráti mérkőzés a barátokkal / barátnőkkel.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Kosárlabda

Az énekesnő nagy rajongója az amerikaiak második kedvenc sportjának, a kosárlabdának is, így ha ideje engedi, szívesen hódol ennek a szenvedélyének is.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Tenisz

Igen, Shakira valóban ennyire sokoldalú, hogy teniszezni is tud – méghozzá nem akárhogyan!

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Baseball

Ha a baseball nem is a kedvence, ebben is képes remekelni, de azt sem szégyelli, ha néha félresikerül egy-egy ütés, elvégre neki sem mehet minden tökéletesen.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Szánkó

Mint a legtöbbünknek, Shakirának is nagy kedvence a karácsony körüli időszak, és a havat is imádja. Ha teheti, ilyenkor szívesen indul sítúrára a családjával, de ha csak egy szánkó áll a rendelkezésére, arra is gyermeki örömmel pattan fel.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek