Starity

Demi Lovato: „Szabadnak érzem magam!”

2016. július 14. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi elmondása alapján remekül érzi magát, és ráadásként azt is beismerte Elvis Duran reggeli műsorában, hogy őt is beszippantotta a Pokémon-láz!

hirdetés

A jelenleg turnéja kellős közepén járó Demi Lovato szerda reggel Elvis Duran műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy igyekszik gondtalan, pozitív szemléletű életet élni.

Ha olyan helyzetben találod magad, ahol arra döbbensz rá, hogy nem vagy teljes egészében boldog, ideje meghozni bizonyos változásokat.

Amikor Lovatót arra kérték, hasonlítsa össze a nyugodt, otthoni életet, a folyamatos utazással töltött időszakkal, elárulta, hogy jelenleg nem rendelkezik saját otthonnal.

Az életemben jelenleg rengeteg változás zajlik, és ebben a pillanatban nincs saját házam. Most a turnébusz az otthonom

– majd elmondta azt is, hogy jól van, és izgatottan várja, mit tartogat számára a jövő, ezzel megnyugtatva azokat, akik azért aggódtak, hogy nehezen fogja tudni megemészteni a június elején történt szakítását Wilmer Valderramával, akivel közel 6 év után váltak el útjaik.

Remekül érzem magam. Az életem nagyon nagyon izgalmas, mert a felnőtté válás útján vagyok. Ez az egész teljesen új, és friss. Igazán szabadnak érzem magam.

Izgatottságában nagy szerepet játszik az, hogy Nick Jonasszal rója az utakat Future Now névre keresztelt turnéjukkal, akivel általában esténként a koncertek után hatodik nagylemezén dolgoznak a turnébuszon kialakított saját mini stúdiójukban.

Ő az egyik legjobb barátom, akivel így minden nap együtt lóghatunk, ami még mókásabbá teszi ezt az egészet. Ez az eddigi legviccesebb turné, amin részt vettem. A turnék során gondoskodnod kell a jó hangulatról, de ez a mostani akaratlanul is életem legjobb turnéjává válik.

És vajon mivel ütik el út közben az időt? Természetesen őket sem kerülhette el a Pokémon Go-láz, ami jelenleg óriási népszerűségnek örvend világszerte.

Tegnap kezdtem el vele játszani, de mindenki azt hiszi, hogy teljesen rá vagyok kattanva, mert a helikopteren megszólaltam hangosan, hogy Mi a francért nincs idefent egyetlen Pokémon sem?. Ezen Nick jót nevetett, és megosztotta a Twitteren, aminek az lett a vége, hogy mindenkitől azt hallgattam, hogy a megszállottja vagyok. Oké, lehet van benne egy kis igazság. Már a 4. szinten vagyok, és sikerült elkapnom egy Jigglypuffot is!

– mesélte nagy lelkesedéssel.

Az ominózus tweet Nick részéről I Fotó: Twitter / Nick Jonas (screenshot)

Mindenki máshoz hasonlóan az egykori Disney-csillagnak is vannak rossz napjai, ezeket pedig barátai segítségével vészeli át.

Sok olyan ember van körülöttem, akikben megbízom, és megbeszélhetek velük bármit, és akik ilyenkor azt mondják; Hé, lehet hogy most nincs túl jó napod, de gondolj arra, mennyi mindenen jutottál már túl. Ez a csodás abban, hogy ilyen emberek vesznek körül.

A jó hangulatú beszélgetés teljes egészében ide kattintva tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek