Starity

Taylor Swift lejárató kampányt indított Calvin Harris ellen

2016. július 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb drámai fordulatot vett az énekesnő és lemezlovas exének szövevényes szakítása.

hirdetés

Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata alig egy hónappal ezelőtt ért véget, ám azóta annyi minden történt köztük, mint az elmúlt egy évben sem. Az énekesnő a szakítás utáni második héten már fel is vállalta Tom Hiddlestonhoz fűződő kapcsolatát, Calvin pedig azóta is a sebeit nyalogatja.

A DJ eleinte csak elárulva érezte magát exe gyors továbblépése miatt, a csalódottság érzését azonban hamar felváltotta a harag, és nyilvánosságra hozta, hogy volt kedvese irányította a médiát a szakítással kapcsolatban.

Taylor úgy érezhette, hogy nem ütött elég nagy sebet a skót lemezlovason, így nemrég közhírré tette, miszerint ő írta Calvin Rihannával közös visszatérő újdonságát, a This Is What You Came For című slágert, mely áprilisban jelent meg. A kislemez rekordidő alatt felkerült a Billboard Hot 100 Singles listájára – annak is negyedik helyéig tornázta magát, így ez lett a DJ legsikeresebb nótája. 

Mivel korábban abban állapodtak meg az egykori szerelmesek, hogy nem hozzák nyilvánosságra Taylor közbenjárását, annál inkább felháborodott Calvin amikor megtudta, Taylor azzal dobálózik, hogy neki köszönhető a dal sikere, így a Twitteren reagált arra.

Taylor még énekelt is egy kicsit benne. Csodálatos dalszövegíró, és nagyot alkotott, mint mindig. A zenét én írtam és a produceri feladatokat is én láttam el. Én intézkedtem a dallal kapcsolatban, és én vágtam meg. Alapvetően úgy volt, hogy titokban tartja [a közbenjárását]. Ennélfogva rosszul esik, hogy ő és a csapata ilyen messzire mentek, hogy rossz színben tüntessenek fel engem. Úgy gondolom, ha boldog vagy az új párkapcsolatodban, akkor arra kéne fókuszálnod ahelyett, hogy a volt barátodat járatod le olyasvalamivel, amit te tettél. Tudom, hogy most nem vagy turnén, így szükséged van valakire, akit lehúzhatsz, mint Katyt [Katy Perry – a szerk.], de én nem az a srác vagyok, bocsi. Nem fogom hagyni magam! Kérlek, foglalkozz a SAJÁT életeddel, mert klassz életed van

– írta Calvin a mikroblogon.

Érdekesség, hogy Harris eredetileg nem is szeretett volna együtt dolgozni Swifttel, mert azt az elvet vallja, hogy nem szabad a magánéletet és a munkát keverni, ám végül mégis engedett – így született meg a fent említett dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek