Starity

12 jel, hogy szerelmes vagy

2016. július 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt határozottan érzed, hogy barátságnál több van köztetek, de nem tudod eldönteni, hogy milyen komolyak az érzéseid iránta? A lenti 12 ok segít megbizonyosodni arról, hogy vonzalom vagy szerelem a kapcsolatotok hajtóereje.

hirdetés
12 jel, hogy szerelmes vagy

1. Amikor a jövődre gondolsz, őt is beleképzeled. Legyen szó akár a közeli, akár a távoli jövőről, ha arról álmodozol, hogy melletted lesz, az már egy biztos jele annak, hogy szereted.

2. Ha nincs veled, mindig hiányzik. Ismerős az érzés, hogy minden jelentősségteljesebb, ha vele vagy, és már-már szenvedsz, ha nincs melletted? 

3. Kézzelfogható a kémia köztetek. A jó kapcsolat egyik fontos alapja, hogy mind mentálisan, mind fizikálisan vonzódjatok egymáshoz. Ha ez megvan, már csak arra kell vigyáznotok, hogy a „szikra” ne tűnjön el a kapcsolatból.

4. Imádsz vele lenni. Olykor mindenkinek vannak rosszabb napjai, de ha még ilyenkor is vele lennél a legszívesebben, és a túl sok együttlét sem szegi kedved, nem érzed azt, hogy vágysz egy kis magányra mellette, szintén árulkodó jel a kapcsolatotok komolyságára nézve.

5. Már nem gondolsz a korábbi párkapcsolataidra. Azok az emberek, akik a múltban fontosak voltak számodra, nem léteznek többé: nem gondolsz rájuk, nem csekkolod őket a közösségi oldalakon és nem gondolsz arra, mi lett volna ha, hiszen végre tényleg boldog vagy.

6. Mindenről ő jut eszedbe. Ez annak is a jele, hogy olyan sok időt töltötök egymás társaságában, hogy minden helyhez és akár a napi rutin momentumaihoz is fűződik egy-egy közös emléketek, így óhatatlanul is ő jut eszedbe róluk.

7. A hibáival együtt imádod. Egy csípős beszólás, egy rossz szokás, egy apró gödröcske az állán – ezek lehet, hogy a kapcsolatotok kezdetén zavartak, de ha mára nemcsak megbékéltél velük, hanem egyenesen beléjük szerettél, akkor biztosan nem csak vonzalom fűz hozzá.

8. Úgy érzed, bármit elmondhatsz neki. A kapcsolatok alappillére a bizalom, de ha már a lelked legmélyének titkait is rá mered bízni, nem kell szégyellned előtte az általad elkövetett hibákat és bátran elé tárhatod a problémáidat, az szintén nagyon fontos mérföldköve a köztetek lévő románc alakulásának.

9. Ha olykor fel is bosszant, rögtön megbocsátasz neki. Természetes, hogy néha összekaptok, hiszen a legjobb kapcsolatokban is előfordulnak nézeteltérések, de mindig nyitottnak kell lenni a másik álláspontjának megértésére, és törekedni kell arra, hogy végül megegyezésre jussatok és kibéküljetek.

10. Azon kapod magad, hogy minden beszélgetés során szóba hozod őt. Mivel életed fontos részét képezi, evidens, hogy sokat gondolsz rá akkor is, ha nincs veled, és szívesen osztod meg az iránta való érzéseidet és a hozzá fűződő élményeidet a szeretteiddel.

11. Jobb embernek érzed magad mellette. Ha a megfelelő emberrel élsz párkapcsolatban, az óhatatlanul is rányomja a bélyegét az önbizalmadra, a szerelmtől pedig úgy érzed, hogy kivirágzol.

12. Nem tudod elképzelni az életedet nélküle. Hevesen tiltakozni kezdesz, ha azt hallod, hogy senki nem pótolhatatlan, hiszen úgy érzed, megtaláltad az igazit, akivel nemcsak most, hanem mindörökké együtt akarsz lenni.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek