Starity

Briana Jungwirth hadat üzent Louis Tomlinson barátnőjének

2016. július 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freddie Tomlinson édesanyjaként ismert Briana nem titkoltan utálja a The Originals sztárját.

hirdetés

Brianát nagyon zavarja Danielle és Louis boldogsága. Vajon miért? I Fotó: Instagram / Louis Tomlinson

Tavaly decemberben írtunk először arról, hogy vélhetően több van barátságnál Louis Tomlinson és Danielle Campbell között. A fiatalok azóta megerősítették, hogy együtt vannak, és boldogabbnak tűnnek mint valaha, ám ez az öröm korántsem tetszik valakinek: Briana Jungwirth-nek. Louis fiának, a januárban született Freddie-nek az édesanyja ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy az énekes és a színésznő együtt pesztrálják a kicsit.

Louist és Danielle-t legutóbb Malibuban kapták lencsevégre Freddie-vel, a képeket látva pedig Briana őrületes haragra gerjedt, és a Twitteren üzent a színésznőnek.

Azt tetethesz, amit csak akarsz, de SOHA nem leszel az én kisfiam anyukája

– írta a mikroblogon Briana.

Fotó: Twitter / Briana Jungwirth

Louis életét azonban nemcsak Briana féltékenykedése keseríti meg, hanem az a jelenleg is zajló per, melyet a lány ellen folytat annak érdekében, hogy megosztásra kerüljön a Freddie feletti felügyeleti jog. Ha megnyeri a pert, végre ő is annyi időt tölthet a kicsivel, amennyit szeretne, így jelenleg ez a legfontosabb dolog az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek