Starity

Elhozta az olimpia himnuszát Katy Perry – itt a videoklip!

2016. július 15. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Rise hivatalos videoklipje, ami a 2016-os olimpiai játékok fődala lesz.

hirdetés

A Twitter-királynőjének címzett Katy Perry kereken 1000 napja nem hallatott magáról, ugyanis akkor jelent meg PRISM nagylemeze.

Így a rajongók és a zeneszeretők felettébb nagy örömmel vették tudomásul, hogy Perry meglepetésszerűen kiadta a Rise című dalt, ami a 2016-os olimpiai játékok betétdala. Az még nem megerősített, hogy ez a felvétel helyet kap a ötödik lemezen, valószínűsíthető, hogy nem.

Katy továbbá tagadta a pletykákat, miszerint Dr. Luke producálta volna a dalt, illetve azt is elárulta Twitteren, miszerint ez nem a ötödik stúdióalbumának első kislemeze, csak egy kis kedvcsináló, plusz, mint említettük már, az olimpiai játékok reklámdala.

A felvételt a tragédiáknak szenteli a világon, így nem is lehetett volna megfelelőbb a megjelenítése, az aktuális terrortámadást megnézve (magyar dalszöveg már elérhető erre a linkre kattintva).

A dal már érlelődött bennem évek óta, és most végre megvalósíthattam. Inspirált voltam, hogy most fejezzem be, és ne a későbbi lemezemre mentsem meg, hiszen most mindennél fontosabb az, hogy a világ összefogjon. Tudom, hogy közösen kiemelkedhetünk a félelemből – országunkban, és a világon egyaránt

– nyilatkozta a Billboard számára.

A 2016-os olimpiai játékokat Rióban rendezik meg idén, és Perry felettébb megtisztelve érzi magát, hogy idén őt és a dalát választották a reklámjaikhoz.

A videoklip a korábbi olimpiákról tartalmaz felvételeket, és a szemfülesek nem egy helyen kiszúrhatják a HUNGARY feliratot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek