Starity

Kis híján terrortámadás áldozata lett Rihanna

2016. július 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anti World Tour elnevezésű fellépéssorozata keretein belül tartózkodott az énekesnő Franciaországban.

hirdetés
Kis híján terrortámadás áldozata lett Rihanna

Tegnap az 1789-es forradalom napját ünnepelték Franciaország-szerte – így Nizzában is –, amikor egy félig tunéziai, félig francia állampolgárságú férfi teherautóval hajtott az ünneplő tömegbe, később pedig tüzet nyitott rájuk – értesülhettünk a sajtóból. A terrortámadás során több mint nyolcvanan életüket vesztették és sokakat még most is válságos állapotban kezelnek a kórházban.

Az ominózus napon Rihanna is Nizzában (ráadásul a támadás helyszínének közelében) tartózkodott, ugyanis ma este az ott található Allianz Stadiumban adott volna koncertet, ám menedzsmentje úgy látta jónak, ha a fellépést határozatlan ideig elhalasztják.

A Nizzában történt tragikus események miatt Rihanna július 15-én, az Allianz Stadiumban esedékes fellépése nem a tervezettek szerint alakul, hanem átütemezésre kerül. A gondolataink az áldozatoknál és azok családjainál járnak

– írta az énekesnő hivatalos Facebook-oldalára a menedzsmentje, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy pontosan mikor kerül pótlásra az elmaradt koncert, ahogyan azt sem lehet tudni, hogy RiRi az országban tartózkodik-e még.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek