Starity

Pitbull elérzékenyült: végre megkapta az őt megillető kitüntetést a Hírességek Sétányán

2016. július 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper megható beszédben mondott köszönetet az őt támogató családtagoknak és barátoknak.

hirdetés

Az Armando Christian Pérez névre anyakönyvezett Pitbull immár hivatalosan is bekerült a halhatatlanok közé, ugyanis hosszú évek kemény munkája után megkapta a saját nevével ellátott csillagot a Hírességek Sétányán. A rapper csillaga a 2584. a sorban.

Kitüntetését arra alapozva ítélték meg neki, hogy pályája során hihetetlen sikereket könyvelhetett el, és a mai napig aktívan részt vesz a könnyűzenei élet alakulásában. Karrierje 15 éve alatt több mint 70 millió kislemezt és 6 millió stúdióalbumot adott el; Vevo-csatornájára 9 milliárd alkalommal kattintottak eddig; közösségi oldalaira pedig összesítve 90 millióan kíváncsiak nap mint nap.

Köszönőbeszédében a rapper elsősorban a családjának hálálkodott, köztük is különös tekintettel imádott édesanyjára, aki amellett, hogy lehetővé tette számára, hogy elinduljon ezen a pályán, a legfontosabb tanácsokkal látta el, melyeket valaha is kapott.

Számomra ez az egész soha nem a pénzről vagy a hírnévről, hanem magáról az utazásról szólt és szól. Arról, hogy hogyan építs a semmiből valamit

– magyarázta beszédében Pitbull, majd így folytatta:

Vannak jó néhányan az életemben, akiket nagyon szeretek, de a média elől titokban tartom őket. Hívjatok önzőnek, csak mert nem akarom, hogy annak az életnek a részesei legyenek, amihez én leszerződtem, de ettől függetlenül is imádom őket

– utalt hat gyermekére a rapper, akiket féltőn óv a nyilvánosságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek