Starity

Meglepő titkot hozott nyilvánosságra Amy Winehouse-ról az énekesnő exférje

2016. július 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Fielder-Civil két év házasság után 2009-ben vált el a Grammy-díjas énekesnőtől.

hirdetés
Meglepő titkot hozott nyilvánosságra Amy Winehouse-ról az énekesnő exférje

A 2011-ben alkoholmérgezésben elhunyt Amy Winehouse élete olyan volt, akár egy hullámvasút: egyszer fent, egyszer lent. Köztudott, hogy a karrierje csúcsán álló énekesnőnek komoly alkohol- és drogproblémái voltak, ám azt csak kevesen tudják, hogy halála előtt nem sokkal öngyilkosságot kísérelt meg. A meglepő titokról exférje mesélt a sajtónak.

Amy Reg Traviss-szel járt jegyben, amikor egy nap felhívta Blake-et azzal a szándékkal, hogy emlékeztesse: aznap lenne a házassági évfordulójuk. A férfi azonban nem tudott beszélni, mert éppen a kórházban volt közös gyermekükkel vajúdó párja, Sarah oldalán.

Mondtam neki, hogy nem tudok beszélni, mert Sarah éppen szül, és kértem, hogy napoljuk el a beszélgetést. Utólag belátom, hogy akkor tudnom kellett volna, ez rosszul esik neki

– magyarázta a The Sunnak Blake, majd így folytatta:

Amy mindig is szeretett volna gyerekeket, annál is inkább amikor kiderült, hogy Sarah várandós a gyerekemmel, nem ő. De akkor a pillanatban éltem, nem gondolkoztam ezen. Egy nappal ezután felhívtam, hogy bocsánatot kérjek tőle és boldog évfordulót kívánjak, amikor bevallotta, hogy borzasztóan megvágta magát. Azt mondta, nagyon komoly volt.

A férfi szerint ez volt az első alkalom, hogy Amy megpróbálta megölni magát, és 2011 nyarán bekövetkezett halála sem a véletlen műve volt, ugyanis azóta is azt bizonygatja: az énekesnő okkal ivott többet a kelleténél, mely mennyiség végül sokkolóként hatott a szervezetére. Amy 27 éves volt, halálával pedig beírta magát a híres-hírhedt 27-esek klubjába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek