Starity

Katalin hercegné húga férjhez megy! Gyűrű került Pippa Middleton ujjára

2016. július 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nővére után lassan Pippa is révbe ér. A 32 éves szépség kezét egy romantikus kirándulás során kérte meg párja, James Matthews.

hirdetés

Pippa Middletonról számtalan alkalommal pletykálták, hogy férjhez megy, ezúttal azonban a híresztelések igazak, ugyanis Katalin hercegné húgának nemrég gyűrűt húztak az ujjára. A Daily Mail úgy tudja, hogy a lánykérésre Lake Districtben került sor, ezt megelőzően pedig a vőlegény arája édesapjának hozzájárulását kérte a majdani nászhoz.

Mike és Carole Middleton [Katalin és Pippa szülei – a szerk.] nagyon boldogok. Nagyon kedvelik Jamest, és biztosak abban, hogy boldoggá teszi majd Pippát

– nyilatkozta egy családi barát az eljegyzés kapcsán.

A pár egyébként 2012-ben kezdett találkozgatni egymással, később azonban mégis a szakítás mellett döntöttek. James ugyan szerette Pippát, de arra nemigen adódott lehetősége a későbbiekben, hogy szerelmét bizonyítsa a barna hajú szépségnek, ugyanis a lány szinte mindig kapcsolatban élt. Legutóbbi párjával, Nico Jacksonnal tavaly októberben szakított, és röviddel ezután kezdett kapcsolatba Jamesszel. Kapcsolatuk megért a második felvonásra, hiszen úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha.

James mindig képben volt. Nagyon karizmatikus, jóképű, klasszul néz ki és sosem felejtette el Pippát. Őrületes kémia van közöttük

– magyarázta egy közeli barát az E! Newsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek