Starity

Antonio Banderas főszereplésével készül Gianni Versace életrajzi filmje

2016. július 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan vászonra viszik az 50 éves korában tragikus körülmények között elhunyt legendás divattervező életét.

hirdetés

A WWD értesülései szerint Antonio Banderas kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a világ egyik legnevesebb divattervezőjét, Gianni Versacét a divatdiktátorról készülő életrajzi filmben. A történet Versace a divatvilágra gyakorolt hatása mellett magánéletére – és 1997-ben bekövetkezett váratlan halálára – fókuszál majd.

A fent említett magazin úgy tudja, hogy a történet Billie August rendező vezénylésével kerül majd dobozba, a forgatások pedig decemberben kezdődnek meg Milánóban, de készülnek felvételek a designer szülővárosában, Reggio Calabriában és Miamiban is, ahol gyilkosság áldozata lett 50 éves korában.

Banderasnál egyébként keresve sem találhattak volna alkalmasabbat Versace szerepére, ugyanis a színész mindig is érdeklődve figyelte a trendek alakulását, tavaly augusztusban pedig részt vett a londoni Central Saint Martins divatintézetben, ahol a férfidivatot tanulmányozta. A színész azóta megalapította a saját nevét viselő márkáját, melyre bevallása szerint nagy hatást gyakorolt a néhai Versace is.

Hogy mit csinálok itt? Tudást szerzek. Az ismereteim bővítése végett vagyok itt

– nyilatkozta a fent említett divatintézet lapjának, a 1 Granarynek a színész tavaly, ugyanakkor azt is beismerte, hogy nem áll szándékában felhagyni a színészkedéssel sem.

Nem fogok megállni. A terveim között továbbra is szerepel a filmkészítés, és producerként is szeretnék még bizonyítani. Szeretnék még több filmet rendezni, de vannak más területek is, melyek iránt érdeklődést mutatok.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor kerül majd a mozikba a Versacéről készülő film, ahogyan azt sem lehet tudni, kik kaptak még szerepet a készülő műben.

Versacét 1997-ben, Miamiban lőtték le. Gyilkosa önmagával is végzett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek