Starity

10 híresség, aki majdnem szerepet kapott A szürke ötven árnyalatában

2016. július 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalata című könyvsorozat első részének filmadaptációja tavaly került a mozikba, mely egy csapásra meghozta az ismertséget az abban főszerepet játszó Jamie Dornannak és Dakota Johnsonnak. Cikkünkben most bemutatunk tíz másik színészt és színésznőt, akik szintén esélyesek voltak Christian és Anastasia szerepére.

hirdetés

Ryan Gosling

A film készítői eredetileg a Szerelmünk lapjai sztárjának szánták a 27 éves milliárdos, Christian Grey szerepét, de a színészt állítólag nem hozta lázba se a karakter, se maga a történet.

Shailene Woodley

A Csillagainkban a hiba főszereplőjeként ismertté vált 24 éves színésznőt maga E. L. James választotta ki Ana Steele szerepére, amit Shailene szívesen el is fogadott volna, de mivel a film forgatásának időpontja egybeesett A beavatott-sorozat népszerűsítő körútjával, így le kellett mondania a szerepről.

Garrett Hedlund

Garrett Christian szerepére jelentkezett, és állítólag nagyon közel volt ahhoz, hogy ő kapja a lehetőséget, de mivel a készítők meglátása szerint nem tudott elég hitelesen azonosulni a karakterrel, így kiejtették kegyeikből.

Felicity Jones

A brit színésznőt Ana szerepéért hallgatták meg, de végül jelentkezését a korára hivatkozva utasították el, mivel meglátásuk szerint 30 évesen messze állt ahhoz, hogy egy 21 éves lány bőrébe bújjon.

Elizabeth Olsen

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Olsen-ikrek húgának, Elizabeth-nek is felajánlották a női főszerepet, de végül nem neki adták.

Alicia Vikander

A svéd színésznő is azon esélyesek között volt, akikhez illett volna Ana szerepe, de mégsem mellette tették le a voksukat a készítők. Ez jól is jött a fiatal tehetségnek, mert így könnyedén elfogadhatta A dán lány és az Ex Machina főszerepét, mely filmekben nyújtott alakítása miatt Golden Globe-ra jelölték, előbbieért pedig az Oscar-díjat is hazavihette.

Robert Pattinson

Az Alkonyat-sorozat Edwardja volt az egyik legesélyesebb Christian szerepére, akinek E. L. James személyesen ajánlotta fel a lehetőséget, ám a készítők végül másképp döntöttek.

Charlie Hunnam

A Kemény motorosok brit fenegyereke is részt vett a meghallgatásokon, de végül zsúfolt időbeosztása és kötelezettségei miatt le kellett tennie Grey szerepéről.

Lucy Hale

A 27 éves sorozatsztár kezét-lábát törte volna, hogy megkaparintsa magának Ana szerepét, és saját bevallása szerint már a meghallgatás is nagyon erotikus volt, de mégsem rá esett a producerek választása. Ez egyike volt azoknak a meghallgatásoknak, amit ha nem teljes szívvel csinálsz, akkor bolondnak fogsz tűnni – nyilatkozta a casting kapcsán Lucy.

Emilia Clarke

Az alkotók a Trónok harcában már bizonyított brit szépséget is kiszemelték a női főszerepre, de ő elutasította azt, mert a meztelenkedés szóba sem jöhetett nála.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek