Starity

Megszólalt a prostitúcióval vádolt magyar szépség

2016. július 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először nyilatkozott a prostibotrány kirobbanása óta a Miss World Hungary közönségdíjasa, Dézsányi Bianka.

hirdetés

A minap számoltunk be arról, hogy a barna hajú szépség nem sokáig élvezhette a személyét övező érdeklődést és sikert, ugyanis megfosztották címétől és nyereményeit is elvették tőle, miután kiderült, hogy 2011-ben tanúként hallgatták ki a Répás Lajos-féle ügyben.

A vádirat szerint az akkor mindössze 17 éves lányt egy órára közvetítették ki egy luxusszállodába, ahol egy tehetős férfit kellett szórakoztatnia. Bianka mindeddig nem szólalt meg az ügyben, ám a Riposthoz eljuttatott nyilatkozata szerint nem sértett szerződést.

A velem kapcsolatban egy napilapban megjelent – és más orgánumok által átvett – tényállításokkal kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozom: Különféle nagyságú és erejű érdek-összeütközések kereszttüzében állok. Ennek következtében a személyemet súlyosan sértő, és a valóságnak nem megfelelő kijelentésekkel sértették meg személyemet, sikereim kapcsán. A magam részéről szerződésekben vállalt kötelezettségeimet mindig megtartottam, azok szellemét, betűjét és jogot sem most, sem korábban, semmilyen formában nem sértettem

– nyilatkozta Bianka, aki az ügy kirobbanása óta jogorvoslatért folyamodott.

A közönség őt választotta a legszebbnek I Fotó: Facebook / Dézsányi Bianka

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek