Starity

Liam Payne leszerződött a Capitol Recordshoz

2016. július 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Directionerek kétségbe estek Liam döntése nyomán, és rögtön azt kezdték firtatni, hogy mi lesz így a bandával.

hirdetés

Zayn Malik és Harry Styles után újabb One Direction-tag lépett a szólókarrier útjára, ugyanis Liam Payne néhány órával ezelőtt a Twitteren jelentette be, hogy leszerződött a Capitol Recordshoz. 

Boldog vagyok, amiért leszerződtem a @CapitolUK-hez. Csodálatos művészek írtak történelmet náluk, és remélem, hogy én is a nyomdokaikba léphetek

– csiripelte izgatottan az énekes.

Rajongói azonban közel sem voltak annyira elragadtatva a hírtől, és kétségbeesetten kérdezgették, hogy mi lesz így a One Direction beígért visszatérésével. Liam ugyan nem reagált a csapat újbóli összeállását firtató kérdésekre, de leszögezte, hogy a csapat nagyon fontos szerepet játszott és játszik az életében, de végső soron kíváncsian várja, mit tartogat számára a jövő.

A One Direction mindig is az otthonom és a családom lesz, ugyanakkor nagyon izgatott vagyok azt illetően, hogy mit hoz a jövő.

Liam a Capitol Recordshoz való elszegődésével immár a harmadik 1D-tag, aki úgy döntött, önálló karrierbe kezd. Elsőként a csapatból tavaly kivált Zayn tette meg ezt a sorsfordító lépést – és szólóban is hihetetlen népszerűségnek örvend –, a közelmúltban pedig Harry is meghozta a nagy döntést, amikor aláírta szerződését a Columbia Recordsszal

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a csapat ne tartaná be korábban tett ígéretét, miszerint a későbbiekben újra összeáll a banda, az azonban más kérdés, hogy erre mikor kerül sor. (Gondoljunk csak a Spice Girls, a Destiny's Child, a No Doubt vagy a Backstreet Boys esetére!)

Mit gondolsz? A tagok szólókarrierje miatt valóban veszélyben van a One Direction visszatérése?
Igen. Most már az önálló karrierjüket fogják építeni.
Nem. Ígéretet tettek, amit be fognak tartani.
deep quotes
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek