Starity

Dalpremier: Major Lazer – Cold Water feat. Justin Bieber & MØ

2016. július 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már most könyvelhető, hogy a néhány órája megjelent Cold Water a nyár egyik nagy slágere lesz.

hirdetés

Az már eddig is köztudott volt, hogy Justin Bieber Major Lazerrel dolgozik együtt egy projekten, aminek megjelenését már napokkal ezelőtt beharangozta a közösségi oldalain. A Cold Water néhány órával ezelőtt végre megérkezett, és kiderült, hogy egy másik fiatal tehetség, a dán származású  is közreműködött benne.

További érdekesség, hogy a dal szövegét Benny Blanco segítségével Ed Sheeran írta, aki nem először dolgozott együtt Bieberrel, ugyanis a nagy sikernek örvendő Love Yourself című nótát is ő szerezte a kanadai énekes számára.

Justin jelenleg Purpose című legutóbbi stúdióalbumát népszerűsíti világkörüli turnéja keretein belül, melynek Észak-Amerikai állomásaival a közelmúltban végzett, így egy rövid pihenő után Ázsia és Európa felé veszi az irányt. Hazai rajongói legnagyobb bánatára azonban a fellépéssorozat állomásai között nem szerepel magyarországi helyszín.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek