Starity

Cara Delevingne megváltoztatta a védjegyévé vált frizuráját

2016. július 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves brit szőkeség a tegnap megrendezésre került Comic-Conon jelent meg először új frizurájával.

hirdetés

Cara Delevingne hosszú, szőke haja már-már a védjegyévé vált az évek során, hiszen korábban nem kísérletezett a frizurájával. Ez a nap azonban elérkezett tegnap, amikor az Instagramon egy sokat sejtető képet tett közzé, később pedig rövid hajjal jelent meg a Comic-Conon. 

Frizuráját egyébként a sztárok körében is igen népszerű mesterfodrász, Mara Roszak készítette el, aki Cara megjelenése mellett olyan sztárok frizurájáért felel még, mint Emma Stone, Brie Larson, Lily Collins és Amy Adams – többek között.

A sztárvilágban egyébként más hírességek is drámai frizuraváltáson estek át a közelmúltban, lenti összeállításunkban őket láthatjátok.

Kylie Jenner

A 18 éves valóságshow-sztár köztudottan imád kísérletezni frizurája színével és fazonjával, nemrég pedig egy elegáns „bob” mellett tette le a voksát, ami véleményünk szerint eddigi legelőnyösebb választása volt.

Sarah Hyland

A színésznő úgy cserélgeti a hajszínét, mint más a fehérneműjét! Nem sokkal azután, hogy mélybarnára váltott, előbb padlizsánszínre, majd rezes vörösre festette tincseit. Két nappal ezelőtt már arról számolt be az Instagramon, hogy „bronde”, azaz szőkésbarna lett, mely színre a Modern család című sorozatban betöltött szerepe kedvéért kellett visszaváltania.

Mila Kunis

A második gyermekével várandós színésznőt is hosszú barna tincsekkel ismertük és szerettük meg, nemrég azonban úgy döntött, jót tette egy frissítő vágás, így frizuráját a korábbi fazon felére vágatta.

Emily Ratajkowski

A 25 éves brit modell saját bevallása szerint csak egy napra vállalta be a frufrut, de kétségtelen, hogy nagyon jól áll neki az új viselet, és akár tíz évet is letagadhatna amúgy is fiatal korából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek