Starity

Kiderült, ki lesz Istenes Bence műsorvezető társa a ValóVilág élén

2016. július 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hetet kell várni a népszerű valóságshow képernyőre kerülésére.

hirdetés
Kiderült, ki lesz Istenes Bence műsorvezető társa a ValóVilág élén
Fotó: RTL Klub

Jelenleg is folyik az ősszel ismét visszatérő ValóVilág című műsor előkészítése, melyben a jól bevált szokás szerint Istenes Bence tölti be a férfi műsorvezetőjének posztját. Társa, Lilu a közelmúltban mondott nemet az új évadra szóló felkérésére, így azóta is folytak a találgatások azt illetően, hogy vajon ki veszi át a Keresem a családom miatt távozó szőkeség posztját.

Lilu helyének betöltésével kapcsolatban az a hír járta korábban, hogy Csobot Adél, Szabó Zsófi és Nádai Anikó a legesélyesebbek, nemrég pedig az is kiderült, hogy utóbbi bizonyíthat. Anikó számára ez különösen nagy dolog, hiszen ennek a műsornak köszönhetően ismerte meg a nevét az ország 2010-ben, később pedig így kapott lehetőséget arra, hogy az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban is bizonyíthasson. Fia születése óta főállású édesanyaként töltötte az idejét, később pedig a Farm című reality vezetését ajánlották fel neki Fördős Zé oldalán, amit örömmel el is vállalt, így a műsorvezetésben is volt szerencséje tapasztalatot szerezni.

A Farm kapcsán nemcsak a műsorvezetésben szereztem tapasztalatokat, hanem abban is, hogyan állhatok helyt egyszerreanyaként és műsorvezetőként. (...) Az, hogy egy olyan műsor háziasszonya lehetek, amelynek az ismertségemet köszönhetem, még izgalmasabbá teszi a munkát, már nagyon várom, hogy újra képernyőn lehessek

– nyilatkozta Anikó a Borsnak.

Anikó a Facebookon tette közhírré a nagy újságot I Fotó: Facebook / Nádai Anikó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek