Starity

Nick Jonas: „Könyörögtem Deminek, hogy bízzon meg bennem!”

2016. július 22. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg közös turnéjukon lévő előadók a Billboard magazin júliusi számának címlapsztárjai, amihez nem csak egy hosszú interjú, de egy dögös fotósorozat is készült a fiatalokról.

hirdetés

Demi Lovato és Nick Jonas a világ szeme láttára cseperedett érett, felnőtt előadóvá, akik az elmúlt 10 évben rengeteg mindent éltek meg együtt. A jelenleg közös turnéjük kellős közepén lévő egykori Disney-sztárok a Billboard magazin aktuális címlapján tündökölnek.

Az ember azt gondolja, hogy testvérek, sokkal inkább mint Nick és én. Nagyon büszke vagyok rá, ember. Őszinte leszek, egy kicsit irigy voltam, amikor láttam, hogy milyen sikereket ért el egymaga. Demi pedig mára önmaga legjobb változata, akit valaha ismertem

– nyilatkozta Joe Jonas a magazin megkeresésére a címlapfotózás kapcsán, majd a country-csillag, Brad Paisley így folytatta:

Nick és Demi mindketten nagyszerű példái annak, ahogy gyereksztárból nagykorú, megbecsült zenészekké váltak. Mint tudjuk, ez nem mindenkinek sikerül.

Fotó: Billboard

– Demi, te 2010-ben a kelleténél korábban távoztál a Jonas Brothers turnéjáról, miután megütötted az egyik táncosod. Beszéltél Nicknek a küzdelmeidről?

Lovato: Az önpusztítós időszakomban elhatároltam magam tőle amennyire csak tudtam. Majd a kezelés után szükségem volt egy kis időre mielőtt képes lettem volna a szemébe nézni, mert zavarban voltam. Nick szerint üzeneteket küldözgettem neki, de én ebből semmire sem emlékszem. Az a bizonyos turné után először 2012-ben találkoztunk Los Angelesben, a koncertemen. A show kezdete előtt kicsit beszélgettünk, majd fel is léptünk együtt. Érzelmes újraegyesülés volt, visszakaphattam az egyik legjobb barátomat.

– Nick, mik karavogtak a fejedben amikor ez az egész kirobbant?

Jonas: Az, hogy be fognak bennünket perelni. Úgy értem, már az rémes volt, hogy elvesztettük az egyik barátunkat, de ráadásnak még hátra volt 7 koncert, az emberek pedig arra vártak, hogy Demit is láthassák, de ez nem történt meg. Dühös voltam, mert egy héttel korábban könyörögtem neki, hogy bízzom meg bennem és mondja el, hogy mi történik vele. Két órán keresztül beszélgettünk a repülőgépen.

Lovato: Komolyan? Őszintén szólva semmire sem emlékszek ebből. Sajnálatos, hogy át kellett esnem ilyen dolgokon, hogy értékelni tudjam, ami előttem van.

Fotó: Billboard

– Nick fogyaszt alkoholt, te viszont már nem.

Jonas: Megengedte, hogy ihassak körülötte 1-1 pohár italt, de soha, soha nem rúgok be, ha Demi is jelen van.

Lovato: Pedig nagyon szeretném őt részegen látni.

Jonas: Nem, nem fogsz.

Fotó: Billboard

– Miként segítetek egymásnak, ha valamelyikőtöknek épp rossz napja van a turnén?

Jonas: Én ösztönösen egyből ki szeretnék szabadulni a trutyiból, hogy minél előbb túljuthassunk a problémán. Demi inkább az a típus, aki hosszabb ideig rágódik a dolgokon.

Lovato: Nőként sokkal érzelmesebb vagyok, és néha csak arra vágyom, hogy valaki meghallhasson. Nagy segítség, hogy ő itt van nekem.

Jonas: Életem olyan bizarr szakaszában vagyok, ahol jelenleg szingli vagyok, de ez kissé bonyolult. Demi viszont szereti a drámát, szóval lelkiismeret-furdalás nélkül beszélhetek vele a szerelmi életemről.

Lovato: Olyan vagyok, hogy Tehááát, mi a legújabb pletyka? Kiről van szó? Mesélj el mindent!

Fotó: Billboard

– Nick, a szakításod Olivia Culpóval nagy szerepet játszott a legújabb albumod dalaiban..

Jonas: Így van. Tele vagyok fájdalommal. Haldoklom legbelül! (nevet)

– Amikor sor került a szakításra, felhívtad Demit?

Jonas: Van nálunk egy szabály, ami annyit tesz, hogy vannak dolgok, amikről nem egy Twitter-kiírás, vagy bármi egyéb által szeretnénk értesülni. Jól le is szidna, ha ez nem így lenne, szóval ő a harmadik ember, akit ilyen esetekben felhívok – apukám, Joe, majd Demi. Azt tanácsolta, hogy irány a stúdió, és legyek szabad. És mondott még néhány más dolgot is...

Lovato: (nevet) Azt mondtam neki, Figyelj, amúgy sem kedveltem őt. Nem azért, mert rosszindulatú lenne vagy bármi, hanem mert Nicknek annyira jó humora van, és azt szeretném, ha olyasvalaki lenne mellette, aki őt is meg tudja nevettetni. Meg tudom mondani, amikor valami nem stimmel nála, mert rögtön felhúzza maga köré a falakat.

Fotó: Billboard

– Demi, immár te is egyedülálló vagy. Túl korai újabb kapcsolatról beszélni?

Lovato: Ez nem fordult még meg a fejemben, de nyitott vagyok mindenre. Szeretném magam jól érezni. De hogy belevágjak egy újabb kapcsolatba... Azt egy jó darabig nem szeretném.

– Meséljetek a barátságotok kezdetéről, amikor a Rocktábort forgattátok. 

Jonas: Nos, ugye pár évig Demi és Joe között romantikus dolog zajlott, szóval én jelentettem köztük az érzelmi hidat. De Demi és én nagyon termékenyek vagyunk, ha dalszerzésről van szó, így ezáltál, hogy sosem merült fel bennünk, hogy több legyen köztünk barátságnál, csak még közelebb kerültünk egymáshoz.

Lovato: Van az első albumomon egy dal, a Gonna Get Caught, ami arról szól, hogy azt hittem, Joe egy igazi játékos. Emlékszem, a buszon voltunk, és az átkötést írtuk, amikor Joe megszólalt Szerintem happy ending legyen a vége, én meg erre Szerintem meg nem, szegény Nick meg csak üldögélt, azon gondolkozva, hogy miről is akarunk mi döntést hozni.

Fotó: Billboard

– Éreztétek úgy valaha, hogy bele lettetek kényszerítve a felnőttek életébe?

Lovato: A családunk által nem, de amikor forgatáson vagy, úgy végzed a munkát, mint egy felnőtt. Mindig is arról álmodtam, hogy én leszek a következő Shirley Temple, a legfiatalabb személy aki valaha Grammyt vagy Oscart nyer. Ez végül nem úgy alakult. Nem bánok egy percet sem belőle, de azt nem szeretném hagyni, hogy a gyerekeim is a szórakozatóipar részesei legyenek.

Jonas: Zenei beállítottságú szülőktől származom, és apukám mindig bátorított, de az, hogy színpadra álltam, saját döntés volt. A jövendőbeli gyerekeimet nem próbálnám meg ebbe az irányba lökdösni.

Fotó: Billboard

– Beszéljünk kicsit a politikáról! Mindketten, óóóóóriási Trump-támogatók vagytok, ugye? [a riporter irónikusan értette]

Jonas: (nevet) A politikai nézeteimet inkább megtartom magamnak. Mindketten konzervatív, vallásos családból származunk, de mindketten olyan irányba fejlődtünk, ahogy a világot látjuk. Um, Demi, nem akarsz nekünk Hillary Clintonról mesélni?

Lovato: Megoszthatom a történetemet milliószor is, de nem annyira kézzelfogható, mint amikor a Capitol Hillbe megy az ember változásokat elérni. Hillary támogatója a mentális egészségügynek, és igen, én demokrata vagyok.

Fotó: Billboard

– Mindig kiveszed a részed a Twitter-drámákból, de Nick úgy tűnik, hogy dráma-mentesen él. Bármi tanács a barátod számára, Nick?

Lovato: Fogjam be a szám?

– Nick, a Goatban főiskolára jársz, de a való életben egyikőtök sem. Ha most beíratkoznátok, kollégiumi társak lennétek?

Lovato: Az furcsa lenne. Nem szeretném látni, ahogy más emberekkel szexszel. 

Jonas: Nem, a Goat után küldetésemmé vált, hogy legyen egy saját lakásom a kollégiumon kívül.

Lovato: Én már 5 évesen saját lakást szerettem volna, de anyukám nemet mondott.

Jonas: Vajon miért..

Lovato: Már akkoriban saját helyre vágytam, így nem hiszem, hogy a kollégium a legjobb opció lenne a számomra.

Fotó: Billboard

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek