Starity

Így készítsd el Selena Gomez sminkjét – videó

2016. július 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő jelenleg is tavaly megjelent Revival című albumát népszerűsíti világkörüli turnéja keretein belül; sminkese, Melissa Murdick pedig megmutatta, hogyan készül az énekesnő makeupja estéről estére.

hirdetés

Selena Gomez ma ünnepli 24. születésnapját, így a mai napra nem vállalt fellépést, hogy a szerettei körében ünnepelhesse a nagy napot. Legközelebb holnap este áll majd színpadra Jakartában a Revival turné keretein belül, ahol új korongjának legnépszerűbb slágerei mellett a régiek közül is elővesz párat.

Ahogy a vörös szőnyeges rendezvények esetében, úgy fellépései alkalmával is mindig kifogástalan külsővel jelenik meg az énekesnő, amit egyrészt stylistjának, Kate Youngnak köszönhet, másrészt pedig a frizurájáért felelős Marissa Marinónak és profi sminkesének, Melissa Murdicknak. Utóbbi egy rövid videó keretein belül megmutatta, hogyan készíthetjük el mi is Selena sminkjét, így bármikor úgy ragyoghatunk, akárcsak ő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

video smink makeup diy
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek