Starity

Demi Lovato állítja, hogy pár évvel ezelőtt ufót látott

2016. július 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard után az Elle magazin is Demi Lovato mellett tette le a voksát, és töltött el vele egy egész napot a divatlap riportere, hogy közelebbről is megismerkedhessen a fiatal tehetséggel.

hirdetés

Fotó: Elle

Demi Lovato az Elle magazin fotózásának helyszínére a szokásos reggeli edzéséből érkezett, kissé fáradtan, törékeny lány hatását keltve. A beszélgetésre, és a fotózásra egy nappal azelőtt került sor, hogy Wilmer Valderramával bejelentették, véget vetettek közel hat éven át tartó kapcsolatuknak.

Alig vártam, hogy végre árnyékba húzodhassak a nap elől. Ez a mai nap határozottan kihívást jelentett a számomra, de van egy erős munkaerkölcsöm, és nem szeretek lemondani dolgokat. Szeretem magam lefoglalni, amikor bizonyos dolgokon megyek keresztül.

– nyilatkozta a több órán át tartó fotózás kapcsán, majd azt is elárulta, hogy mi a kulcsa annak, hogy rajongóival ennyire egy hullámhosszon vannak.

A tisztesség fontos szerepet játszik abban, hogy a rajongóinkkal összekapcsolódjunk. Ha nem vagyok őszinte, akkor nem tudok előttük megnyílni, és ők pedig nem tudnak velem azonosulni. Próbálom az embereket inspirálni, mondván ha én túl tudtam jutni ezen, akkor ők is képesek rá.

Fotó: Elle

Az augusztusban 24. születésnapját ünneplő énekesnő híres arról, hogy sokszor meggondolatlanul, brutális őszinteséggel fejti ki véleményét bármilyen témában a közösségi oldalakon, ami miatt többször is megütötte már a bokáját.

Azért jöttem vissza ilyen gyorsan a Twitterre, mert rájöttem, hogy tudjátok mit? Csesszék meg az utálkozók. Nem a rajongóimat kell bűntetnem az utálóim gyűlölködése miatt.

Lovato rengeteg jótékonysági munkát végez, többek között saját alapítvánnyal rendelkezik, és a Fehér Házban is többször megfordult, hogy minél nagyobb változásokat érjenek el a mentális egészségügyben, amely a mai napig tabu témának számít.

Frusztráló, amikor a jótékonysági munkámat buta dolgok árnyékolják be, de ezen túl kell lendülni. Számomra az a legfontosabb elismerés, amikor értékelik a tetteimet. Ez többet ér minden toplistás dalnál.

Fotó: Elle

Ilyen elismerés lehet számára többet között az, hogy áprilisban a GLAAD díjátadóján kitűntették az LGBT közösségének irányába nyújtott rengeteg támogatásáért, de talán a legjelentőségteljesebb még is a rajongóitól kapott vallomások. Elmondása alapján ezek a dolgok teszik őt erőssé, és késztetik folytatásra. Amikor pedig a riporter arra kérte, hogy képzelje el az életét a hangja nélkül, azt felelte, hogy először tanácstalan lenne, de természetesen az élet akkor sem állna meg.

Én vagyok én. Nem vagyok senki más, csakis saját magam. Azt kívánom, bárcsak megszűnne az, hogy másokhoz hasonlítgatnak.

– utalva valószínűleg arra, hogy előszeretettel hasonlítják össze a Disney egykori trióját.

Természetesen a szokásos kérdezz-felelek sem maradhatott el, ami által ismét terítékre került Demi űrlények iránti rajongása is.

– Miben hiszel?

– A földönkívüliekben! Láttam már ufót. Néhány évvel ezelőtt. Az utcán sétáltam, felnéztem, és olyan volt, mintha egy féreglyuk lenne az égen. Változott a formája, és folyamatosan mozgott.

– Mi a mottód?

– Ne változz meg senki kedvéért. Csak légy önmagad.

– Mit rendeltél legutóbb a netről?

– Egy sellő alakú kezes-lábas takarót.

– Melyik hangulatjeleket használod a leggyakrabban?

– A kancsal szeműt, és a nyelvnyújtogatóst.

– Kitől kaptál legutoljára üzenetet?

– Az edzőmtől, aki  azt írta, hogy büszke volt rám.

– Hogy jellemezne a legrégebbi barátod?

– Vicces. Számomra a nevetés a legjobb időtöltés.

– Mit szoktál rendelni a Starbucksban?

– Jeges zöld teát, egy kis cukorral.

– Harminc éves korodban…

– Remélhetőleg még akkor is azt csinálom, amit szeretek.

– Hetven éves korodban…

– Remélem, azzal az emberrel leszek, akit szeretek.

Fotó: Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek