Starity

Öt éve hunyt el Amy Winehouse

2016. július 23. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon Amy Winehouse-ra emlékezünk, hiszen a tehetséges énekesnő öt éve hunyt el.

hirdetés

2011. július 23-án mindenkit sokkolt a hír, hogy a brit énekesnő, Amy Winehouse 27 éves korában elhunyt. Holttestét londoni apartmanjában találták meg. Köztudottan küzdelmet folytatott függőségével, ami végül a végzete lett.

Winehouse, aki karrierjét jazzel kezdte, hamar berobbant a köztudatba a Back to Black albumával, ami minden létező slágerlistát vezetett 2006-ban, kereken 10 éve. Az album sötét volt, és mély érzelmeket boncolgatott, és felfedte kapcsolatát Blake Fielder-Civillel, na meg leleplezte alkohol és drogfüggőségét a Rehabbal. Amy nyers stílusa, és érzelmei sokakat megérintett világszerte.

Miután hozzáment Civilhez, Winehouse nem tudta leküzdeni függőségét, így Rehab dala végül tragikusan rövid életének főcímdala lett.

A halála előtt Winehouse vissza akart térni a zenei életbe, azonban a Lioness kiadója nem engedte problémái miatt, hogy stúdióközelbe kerülhessen.

Top 5 legjobb idézet az énekesnőtől:

  1. Az élet rövid. Bármi megtörténhet, és általában meg is történik, szóval nincs értelme ülni és a sok "ha"-n, "és"-en és "de"-n gondolkodni.

  2. Ha nem veted bele magad a dolgokba, sose tudod, mi történhetett volna.

  3. Néhány ember, aki belép az életünkbe, nyomot hagy a szívünkben, ami után sosem leszünk már a régiek.

  4. Semmi értelme bármi mást mondanom, mint az igazat.

  5. Ha úgy viselkedsz, mintha tudnád, mit csinálsz, akkor bármire képes leszel.

Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek