Starity

Kaszát kapott a Vámpírnaplók

2016. július 25. 09:09   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy azt jó ideje sejteni lehetett, sajnos a vámpírok történetének is vége szakad egyszer. A san diegói Comic-Conon jelentették be az alkotók, hogy az októberben startoló 8. évaddal véget ér a sorozat.

hirdetés

2017-ben lezáródik egy korszak a színészek és a rajongók életében is, hiszen 8 évnyi munka és rajongás után véget ér az egyik kedvenc sorozatunk, a Vámpírnaplók. 

Nagyon szerencsés vagyok, hogy lehetőséget kaptam egy ilyen sorozatban. Kemény munka van a hátunk mögött, amit sosem felejtünk el. A sorozat volt a karrierem nagy lehetősége és mindig a szívemben lesz. Köszönöm a csodálatos Julie-nak és Kevinnek. Egy család vagyunk és sosem felejtelek el titeket

– nyilatkozta a rendezvényen a Damon Salvatorét életre keltő Ian SomerhalderPaul Wesley szintén elmondta, hogy az utóbbi hét évét itt töltötte és szintén nagyon hálás a két készítőnek a lehetőségért. 

A sorozat utolsó 16 része október 21-én startol a CW csatornán, ennek köszönhetően kaptunk egy búcsúvideót is, ami a boldog és szomorú pillanatok felidézésével kissé keserédesre sikerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat vége TVD kasza
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek