Starity

50 Cent műsorvezetőnek állna

2016. július 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper úgy véli, hogy ő képes lenne ismét felvirágoztatni a siralmasan teljesítő Top Gear című műsort.

hirdetés
50 Cent műsorvezetőnek állna

Mióta elhagyták korábbi műsorvezetői a Top Geart, a műsor magasan az elvártak alatt teljesít, annak ellenére is, hogy a készítők a Jóbarátok sztárját, Matt LeBlanc-ot is leszerződtették a produkcióhoz. Természetesen az sem sokat javított a helyzeten, amikor Chris Evans szexuális erőszak gyanújába keveredett – így üresen hagyva pozícióját.

50 Cent évek óta nagy rajongója a műsornak, és nemrég úgy nyilatkozott, hogy szívesen részt venne a Top Gear készítésében műsorvezetőként, hiszen ő is látja: süllyed az a bizonyos hajó.

Nagyon szeretnék a Top Gearen dolgozni. Biztos vagyok abban, hogy meg tudnám menteni a műsort, de az belekerülne némi költségbe. Nincs olyan autó, ami ne lett volna meg nekem az évek során, az autókollekcióm pedig van olyan jó, mint a műsorban bárki másnak

nyilatkozta 50, majd így folytatta:

Mióta a régi csapat leköszönt, rá sem lehet ismerni a műsorra, és amennyiben nem tudják visszahozni a korábbi szintet, sosem lehet már helyrehozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek