Starity

Orlando Bloom másodjára is megnősülne

2016. július 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Exfelesége eljegyzése ébresztette rá, hogy szívesen oltár elé állna másodjára is.

hirdetés
Orlando Bloom másodjára is megnősülne

Múlt csütörtökön számoltunk be arról, hogy Orlando Bloom exfeleségét, Miranda Kerrt eljegyezte a Snapchat alapítójaként ismert Evan Spiegel. A pár nem is lehetne boldogabb a küszöbön álló nász miatt, ám a modell egykori férje sem szomorkodik, mi több: sok boldogságot kívánt Mirandának.

Orlando örül Miranda boldogságának. Beszéltek egymással az eljegyzés óta, és gratulált neki. Orlando tervei között egy újabb házasság és további gyerekek szerepelnek

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak, míg egy másik arról számolt be, hogy a színésznek egyáltalán nincsenek ellenérzései Spiegellel kapcsolatban, hiszen a 26 éves férfi jól bánik a fiával, Flynnel, és neki, mint apának csak ez számít.

A 39 éves színész sem magányos egyébként, ugyanis március óta egy párt alkot Katy Perryvel, szerelmüket pedig a közösségi oldalakon is nyilvánosságra hozták, így talán ő lehet a következő, aki mellett Orli hosszútávon is megállapodik. A házasság egyébként Katytől sem áll messze, hiszen ő is volt már házas: 2010 és 2012 között Russell Brand felesége volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek