Starity

Baj van a paradicsomban: Egor Tarabasov megcsalta a várandós Lindsay Lohant?

2016. július 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, eddig tartott a romantikus idill a Bajos csajok sztárja és üzletember párja között.

hirdetés

Lindsay Lohan év elején hozta nyilvánosságra, hogy az orosz üzletember, Egor Tarabasov mellett talált rá a boldogságra. A színésznő a férfi kedvéért áttette a székhelyét Londonba, és úgy tűnt, nem is lehetnének boldogabbak, hiszen Egor már gyűrűt is húzott az ujjára.

A hétvége folyamán azonban csúnyán összevesztek a szerelmesek, Lindsay pedig a közösségi oldalain kezdte savazni párját, amiért nem ment haza, hanem inkább beugrott egy bárba bulizni. A színésznő egy felvételt is megosztott, melyen meglátása szerint Egor Dasha Pashevkina stylisttal flörtöl.

Ez a kép verte ki a biztosítékot Lindsaynél I Fotó: Instagram

Azt hiszem, én is ilyen voltam 23 éves koromban... Szar időszak, 26-27 éves korára megváltozik. Köszi, hogy ma este nem jöttél haza. A hírnév megváltoztatja az embereket

– írta a színésznő a Twitteren, posztjaihoz pedig néhány, azóta eltávolításra került Instagram-képet is csatolt, később pedig egy megdöbbentő vallomással sokkolta követőit.

Terhes vagyok

– csiripelte a 2009-es Kismamának áll a világ című filmjét reklámozó felvételek linkje mellett, így okkal gondolhatjuk, hogy valójában mégsem vár babát.

A balhéval kapcsolatban eddig egyik érintett sem nyilatkozott, de mivel Lindsay kikövette a közösségi oldalakon Egort, így arra gyanakszunk, hogy valószínűleg már nincsenek együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek