Starity

Valóra vált Nicole Scherzinger álma

2016. július 26. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Pussycat Dolls egykori énekesnőjének karrierje valósággal szárnyal! Nicole 2014-ben adta ki saját kollekcióját, majd megjelent a Big Fat Lie című albuma, idén pedig visszatért az X-Factor mentorai közzé, ráadásul egy különleges bizonyítási lehetőséget is kapott.

hirdetés

Az egyik álmom valóra vált! Disney-karakter leszek. Izgatottan jelentem be, hogy én játszhatom Sinát a Disney újdonságában, a Moanában, amit november 23-ától vetítenek a mozik

– írta a lenti képhez Nicole.

Moana mozikba kerüléséről egyébként tavaly augusztusban a D23 Expón értesülhetett a szélesebb közönség, akinek megalkotásakor sokat merítettek a készítők Merida, a bátor, valamint a Jégvarázsból ismert Anna és Elsa személyiségjgyeiből. A filmet A kis hableányt is jegyző rendezőpáros, Ron Clements és John Musker vitte filmre, a főbb karaktereket pedig a fent említett énekesnő mellett Dwayne JohnsonAuli'i Cravalho, Alan Tudyk és Phillipa Soo szólaltatják meg.

A film hazánkban várhatóan Vaiana címen jelenik majd meg, és először december 1-jén válthatunk rá jegyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek