Starity

Hollywoodi sztár szelleme kísért Niall Horan új otthonában

2016. július 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekese tavaly decemberben vásárolta azt a Los Angeles-i ingatlant, melyben egy elhunyt színésznő szelleme kísért.

hirdetés
Hollywoodi sztár szelleme kísért Niall Horan új otthonában
Fotó: Rodeo Realty

Niall Horan 3 millió angol fontot, azaz megközelítően 1 milliárd 87 millió forintot perkált ki új Los Angeles-i otthonáért, melyről kiderült, hogy az 1970-es években ott lelte halálát Hollywood egyik nagy reménysége, Gia Scala. A színésznő olyan alkotásokban kamatoztatta tehetségét karrierje során, mint A szerelem alagútja, a Lángoló hegyek vagy A győztes Robin Hood. 1972-ben bekövetkezett halálát etanol- és barbiturát-túladagolásnak nyilvánították, testét pedig a fent említett ingatlanban találták meg – 38 éves volt.

Jack Krane, aki a villában töltötte gyerekkorát, saját bevallása szerint mindig is érezte, hogy valami nem stimmel a házban, ám szülei rendre elaltatták gyanakvását. A Mirrornak úgy nyilatkozott, hogy több paranormális jelenségnek is szemtanúja volt a házban, ezért úgy véli, Gia nem talált békére a halál után, és visszajár kísérteni.

Mindig faggattam a szüleimet, hogy nem halt-e meg valaki a házban, de ők azt mondták, nem. Mindig volt valami különös érzésem ezzel kapcsolatban. Az a ház kísértetjárta, ezt biztosan tudom. Jó néhány szellemhistóriám kötődik oda, ami egyenesen hátborzongató

– nyilatkozta a magazinnak Krane.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon Niall is tapasztalt-e hasonló természetfeletti jelenségeket, bár eddig nemigen lehetett rá alkalma, ugyanis a villa jelenleg is renoválás alatt áll, hogy mire az énekes sort kerít a beköltözésre, lakható legyen a számára. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek