Starity

Fesztivállal harcolnak a sztárok a szegénység megszüntetése érdekében

2016. július 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Global Citizen Festivalt tavaly Beyoncé tette színvonalassá másfél órás koncertjével, ám az idei fesztiválon sem lesz hiány sztárfellépőkből, ugyanis Rihanna és Selena Gomez is színpadra állnak majd.

hirdetés

2012-től kezdődően minden évben megrendezésre kerül a Global Citizen Festival, melynek célja, hogy véget vessenek a világszerte jelen lévő szegénységnek 2030-ig. A Chime for Change kampány résztvevői a lányok és a nők jogaiért is harcolnak többek közt, melyet a Gucci hozott létre Beyoncé és Salma Hayek közreműködésével.

A rendezvénynek idén a New York-i Central Park ad otthont szeptember 24-én, melynek házigazdái Chelsea Handler és Priyanka Chopra lesznek, a fellépők között pedig olyan sztárokat köszönthetünk a színpadon, mint Rihanna, Kendrick LamarSelena Gomez, Major Lazer, a Metallica, Chris Martin és Ellie Goulding – többek között. A fesztiválon való részvétel ingyenes lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek