Starity

A Secret Sphere-rel duettezik Anette Olzon

2016. július 27. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Secret Sphere hamarosan egy DVD-t fog piacra dobni, melyen a svéd énekesnő is közreműködik egy szám erejéig.

hirdetés
A Secret Sphere-rel duettezik Anette Olzon
Fotó: Facebook / Anette Olzon

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Anette Olzon ismételten stúdióba vonult, ám azt nem árulta el, hogy szólómunkásságát bővíti, vagy esetleg az Alyson Avenue készül újdonságát kiadni. Tegnap viszont kiderült, hogy a Secret Sphere nevezetű olasz zenekar egy DVD-t jelentet majd meg, amelyen Nettie is közreműködik a Lie to me című szerzemény erejéig, Michele Luppival karöltve.

Tavaly augusztusban egyébként az a hír járta be a világot, miszerint a Nightwish egykori énekesnője búcsút int az éneklésnek, és esetleg valami más hivatásban próbálja ki magát. Nem sokkal később viszont fellépett a Titans Of Metal izraeli fesztiválon, melynek keretein belül a saját szerzeményei mellett két, rég nem hallott Nightwish-dalt is előadott az Amaranth, valamint a Bye Bye Beautiful képében.

Ezt követően arról is beszámolt, hogy visszatér az Alyson Avenue nevezetű zenekarhoz, melynek 1995-ben lett hivatalosan is az énekesnője; tíz évvel később, 2005-ben azonban távozni kényszerült, mivel a Nightwish-ban kívánta magasabb szintre emelni karrierjét. A svéd csillag egyébként januárban Vintersjäl néven dobott piacra egy középlemezt, mintegy bizonyításként, hogy mégsem hagy fel az énekléssel, és folytatni szeretné szólókarrierjét, aminek első gyöngyszeme a 2014-ben debütált Shine című korong.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek